F1 2019 摩納哥站 討論區 3

995 回覆
8 Like 29 Dislike
Jean todt咪法包😂
黑咩 佢預左啦
只係估唔到雷諾今年廢咁多😂😂😂
嫌棄康打係要付出代價
就算係等2021 應該都無預雷諾退出F1
而家蕉車個款 2020之後真係byebye
爛蕉正仆街
當搵錢囉

可能 到時笨士有位呢
四萬無咩好怕,2021計嘅話
冰佬退、大頭多數唔返嚟
有能力揸冠軍車嘅暫時得返太陽神、四屆、19
勉強加埋公公
如果老嗰三個任一唔玩,平治、垃利都痈機會揀佢
Alonso 應該冇乜可能返垃利下話
咁要睇埋新仔既
不過咸爺同Vettel 睇怕都有段時間
到時四萬真係😂
而家cap錢都好既 無冠軍都有錢
四屆應該唔會退
呢條友好似鳩up
無咩無可能
但佢今年退嘅搵冰人揸一年搞好架車嘅機會係最高
咁21年就有機會搶個冠軍車手(Ric/Max)過嚟爭下
新仔最對辦係Nor同Rus
二年生仲未穩定咁將3個sectors放埋一個快圈到刷排位
想問太陽神係邊位
偉大嘅太陽之子-鹹神你都唔識?
睇佢曬到咁黑就知啦
我估佢都係買大細睇2021會唔會起死回生
應該估都無估過直頭有機會提早收皮收皮
早排又傳大牛想要尻堡...真係唔知兩件事有無關

btw又話波子2021想參戰
睇到時會唔會+1再-1
其實都唔係
三大入面轉返去大牛接近無可能
笨就咸同公公對落重有真公公ocon同RUS
得返垃利比較有可能...我冰退,圖好似有啲心灰意冷
叻約長但成日咁搞唔知佢頂到幾耐,GIO廢到
細舒就一來感覺麻麻地二來都唔會咁快上到垃圾
如果Vet退,21垃利首選多數係19Max
睇大牛留唔留到人,留到嘅冠軍車手選擇唔多
最合理係用四萬爭兩、三年冠
同時搭過未來冠軍,我睇好Nor
細舒就,睇吓有無政治手段
點解仲會幻想垃利會贏到冠軍?
2021變數太多
如果 revenue sharing 都改埋的話中型車隊唔係無機會發圍
老舒仔就算無手段 拉利都會留位比佢
爭唔代表贏到
但要爭就要好車手
但老舒仔係f2表演真係麻麻地
Nigga and Benz is killing the sport
拉利嗰條老屎忽數應該都令好多隊不滿
講緊乜都唔洗做100M起步
靠老屎忽錢年年未開波收多人幾千萬做研發
點差都唔洗負責
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞