F1 2019 摩納哥站 討論區 3

995 回覆
8 Like 29 Dislike
d賽後訪問都得體咗好多
Arrivabene 都唔喺度落
呢件事當冇左啦
撞77果下一半半啦
可以話右邊有車本身已經係unsafe release
team 又冇警告佢右邊有車

但都可以話Max有責任睇「盲眼位」

可能因為鏡頭冇show,我覺得Max默默咁接受左個penalty
冇去抱怨車隊或者race control,態度幾好
點解依個post咁多正評
我都想知
Lec同vettel走左去同C朗踢慈善賽
1999 都還ok
之後癲左
其實2016 spec幾好
如果三隊差唔多快既話,應該幾好睇
He tried everywhere and everything.Max never gives up. One year ago was on the lowest point of his career,now on his best
📹 @f1 https://t.co/5g2sGnwBKe
其實架車愈來愈大,賽道有無調整?
例如整闊彎位
好似有傳叻叻好似唔只簽一年直頭簽到2022
半季都未過咁快話要走
https://youtu.be/9I9O5nhGAis
呢段Salary片就講19Max,四萬,咸同圖簽到2020
公公就一年貨仔今年完約
真心想睇四萬揸拉利
機會微啲,除非2021 Seb唔玩或者轉隊
Seb轉隊都重有個咸爺
然後19max 入拉利有啲難😂
如果bottas拎到冠軍,可能都有機會比拉利睇中
依家可以經F1TV pro抽返啲fuck fuck fuck team radio 出黎係好事
扣個兩分係話點解有機會縮番係 bottas 後面,佢冇咁做
不過係 Monaco 老西都搏架啦,過到咸追番五秒拎冠軍都抵呀
一個二個仲爭住入垃利?未比人撚過咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞