F1 2019 摩納哥站 討論區 3

995 回覆
8 Like 29 Dislike
我估大牛都係借報紙佬比D 壓力比Gasly 姐,順手話比澳蕉聽我大牛有位都係唔會搵返你
澳蕉:Vet或者Bot走我去攞冠軍又話你知咩
之後澳蕉同大牛
你永遠都不會成功
唔會啦,上年雷諾咁搶人
明落鳩紅牛面
雷諾簽四萬份糧係董事會額外科水
Horner都話鳩雷諾 要左四萬重有錢整偈咩
兩隊都幾大仇口
Horner嬲豬好正常,諗住四萬無位走
可以低人工有個頂級車手幫19護航
G持紅牛狙擊25萬
我又覺得2次都無問題
pit果次其實搏得啱
係呢站係要靠呢d
第二次更加係正常超車動作
罰都冇罰就知小事
Pit 嗰次我完全唔覺得係搏
純粹車隊7咗加 Max 盲點或大意
搏嘅大前題係有機會成功
但佢嗰下大牛一 green light 基本上係 100% unsafe release
而且真係要馬後炮
佢直情係救咗平治
唔撞的話公公係用條 medium 同佢條 hard 鬥
唔撞既話 可以用公公壓 咸chur一個pit windows
然後到咸壓 公公chur
理論上得 但實際
唔撞平治會包Q
真係信太陽神會挨唔住咩
夾中間嗰個真係嚇撚死
平治2個都黃 2個一齊慢駛 仲輕鬆
當年既最佳爬頭
尻堡都有人要
係咪終於有poduim上
到今時今日都係好勁
mika爬2件,重要其中一個係老舒
條友d 片 1080 50fps, 1440p 好好J
最喜愛車手
佢一退咗老舒變咗好似自己一個玩手指咁
Ferrari CEO apologises to Leclerc

Camilleri said: "We sincerely apologise to him. The bottom line is that this type of incident cannot happen again. Unfortunately these are things that can happen, as long as they do not happen again.

"It was a mistake on the part of the team and we understood it. Now we have to forget what happened and do everything we can to close the gap on Mercedes."

契仔confirmed
有D難以置信
道完歉,下場繼續撚
痴線,車隊向一個單場冠軍都未贏過嘅道歉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞