F1 2019 摩納哥站 討論區 3

995 回覆
8 Like 29 Dislike
會有人大叫 垃利比狗屌!
俾人指住笑
唔記得lu
一年一次新年啦
舊款santander logo都好d, 如果有mission winnow就真係
Mission Winnow真係支持唔住
唔講表現, honda年代嘅麥記polo shirt係幾靚
RB好撚型喎
件外套幾型呀
英國資深賽車記者 Joe Saward 日前於其 網上通訊報章 "Joe Saward business of motorsport" 提到, F1 圈子內近日廣泛流傳, 四屆 F1 世界冠軍 Sebastian Vettel 正在認真考慮於今屆季尾後退出 F1

文章指, Vettel 有感自己近年表現下滑, 另外Charles Leclerc 於隊內冒起, 令 Vettel 萌生退意, 仿效前世界冠軍Nico Rosberg 急流勇退

文中亦提到 Vettel 離隊後於 Ferrari 車隊空缺,候選人名單有 : Sergio Perez, Kevin Magnussen, Romain Grosjean ,Valtteri Bottas, Fernando Alonso ...

至於該傳言是否屬實, 要等待各方傳媒查證 或 訪問當事人
我們唯有繼續花生,繼續跟進吧!!

我真係唔信spin圖會退囉
英國記者黎 唔洗理
4屈唔係簽到2020咩?雖然簽左都可以解約...

花生mode係想睇公公揸拉利鬥老no
鬥老mk先0岩

咁就比Kimi上去
嘩,屌
FIAT 同雷諾提出合併
各佔50%
如果成事既話.............
F1 有一半都係拉利
自己犯咁多錯都好意思話被迫害。。。
我都覺好撚型但的確好多廣告
馬沙我覺得唔係果皮
Kimi 就慘情d 麥拿倫同拉利都逼害佢
大頭就2010最最最最接近 唔係自己唔掂
係pitwall班撚屌唔掂
真係想知果日佢地點計條數計到vettel P1,而大頭可以拎WDC
2012就比人地撞走
Vettel 2017部車未算係最勁 但新加坡,馬拉,日本站最傷
2018年,唔講自炒,但真係好似夾住係白頭佬同binotto之間
馬總死埋就成隊開始 on99唔知做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞