F1 2019 摩納哥站 討論區 3

995 回覆
8 Like 29 Dislike
出左monaco radio
聽下咸爺怨婦mode
上年奶咗咁多鑊都唔成長嘅話咁佢f1生崖就係咁先, 或者最多都只會係grosjean 二世

今季一直都幾正路
係今場啲濕尻味返返嚟
撞完公公又撞咸

諗起琴日有位巴打話
19真係好19
Italian press is reporting that the relationship between Charles Leclerc's management and Ferrari is rapidly going down the hill, to the point Leclerc's management is entertaining offers from other teams

叻走會要邊個四萬?
gio ,日頭做二奶,夜晚打機
可能會問bottas
其實講真,我覺得真係拉利想逼佢走
但因為Lec個經理人係todt個仔
焗住比面佢
同埋可能拎份約同拉利講 你唔比lec今年渣拉利
我地就告你燬約
重記唔記得舊年kimi原先話有得keep住係拉利
但突然間又話無
同埋kimi去沙巴, KIMI份人工好似係拉利比,再比左D沙巴股份
Anyway 我都係陰毛論咁講
四萬2020都有約
2020好似 咸爺,公公,Vettel, 韋少無約
而家部F1 好似係一部豐田19座咁長

撞公公嗰下應該係19咗
撞 Ham 嗰下我覺得算普通 racing incident
Ham 自己大意無入返中線
前面又有 Mag 阻 Ham
Max 嗰個位想偷雞算 makes sense
為未來最好係搶韋少、Nor或者Rus
今刻最好就當然係升返冰人
見佢想快又快唔到,廢叻累街坊
Ham 同 Vet 都續到2020
2021 新制時先無約
Max 都係到2020
但有 performance clause 應該可以提早走
全世界等緊 2021 新制
下年大隊 No.1 都定哂
呢個時間搵 No.2 搵老將實際啲
Max同Lec既分別一站就睇到
上年max自炒無得排位,包尾出賽,最尾都上到頭十
Lec都唔知心急乜野
準備好食負評未
Max 係19
但佢真係天才
而且未癲到屌大牛
如果拉利用返大牛上年屌19嗰種力度屌叻叻
我驚叻叻頂唔順罷駛
其實我想知lec簽拉利簽左幾多年?
我記得好似一年 但有巴打話唔係
拉利放置play
Arrivabene has confirmed that Leclerc is tied to Ferrari until 2022 - by far the longest commitment between a team and driver on the grid.

https://www.gpfans.com/en/articles/2618/revealed-ferrari-confirm-details-of-leclerc-s-contract/
我都係叻迷,睇完netflix想支持下佢
但除左巴林暫時無野睇到

佢既兒時宿敵Gas家陣係大牛專心渣車都好過佢
點解依個post咁多負評
留佢係到做拉利ocon囉
f1台傳統, 成事巴開post必負
入post第一件事就係負評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞