F1 2019 摩納哥站 討論區 3

995 回覆
8 Like 29 Dislike
好似做 engine supplier 先
大家都等緊21年大改
唔止 spec
係成個 revenue sharing 制度
宜家個 system 拉利收到嘅老屎忽錢係多過第二隊成倍
之後係康牛到八屆
可能係叫Horner 做領隊 唔係互換😂
無腦既垃利 再無弱點
有,要換個啱嘅年輕車手
所以拉利根本唔care WDC WCC
見過鬼仲唔怕黑咩
唔係個個咁唔識做
包艇
咁好J

即係一架紅色嘅Red Bull
用康打啦
想像下redbull用左垃利個engine會點
Back to 2010-2013 once again
Vettel 8屆
Netflix上咗 my next guest needs no introduction 咸爺嗰集
Neway加埋binotto 真係癩架啦 夾到既話
binotto做領隊唔得,但技術好勁 17,18追得好貼
McLaren-Porsche
Horner帶隊
Binotto搞引擎
Neway搞chassis
諗起都J死

SF90架車主要係死係suspension 同埋條薄咗嘅軚道(binotto自己認左) 同佢嘅強項PU有啲唔關係 我覺得佢大約可以做嘅嘢都做晒
陰謀論啲咁睇今年條軚係舊年特攻軚嘅厚度係咪特登benefit笨士呢
突發Lando Norris twitch開緊live
iRacing定食雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞