6月9日點解我要出黎遊行

233 回覆
2077 Like 42 Dislike
都係嗰句
又搞嘉年華嘅一定不了

已經衰咗咁多年
都無吸取過教訓
一日仲係嘉年華
一日都唔會出嚟
叫人行果班真係好低質

我只係講出我唔行,從無呼籲過人唔好行,你班人已經又三毛又五毛咁

你叫人行會唔會係證明你個行動有效去說服人呢?

無行動無計劃無組織去𨳊行,點解要跟你?我帶頭拎光環都可以搏下做難民丫

烏合之眾

我挑!
一齊上
隔壁Post都起碼有計劃話留守3日
呢度用愛救港
行完散水
I love hk, thx bro.
6月9見 !
推幾下post就半途而廢
樓主忽然覺醒都幾勁
叫人行果班真係好低質

我只係講出我唔行,從無呼籲過人唔好行,你班人已經又三毛又五毛咁

你叫人行會唔會係證明你個行動有效去說服人呢?

無行動無計劃無組織去𨳊行,點解要跟你?我帶頭拎光環都可以搏下做難民丫

烏合之眾

我挑!
隔壁Post都起碼有計劃話留守3日
呢度用愛救港
行完散水

民陣將於6月9日,發起反對修訂《逃犯條例》遊行。警務處處長盧偉聰說,剛收到申請,目前正進行風險評估,之後會聯絡主辦單位商討安排。

他說組織者表達意見沒有問題,但不論有多大爭議性,希望能保持和平理性,不要出現幾年前的混亂情況。

被問到遊行當日,會否出動水炮車,盧偉聰說,期望下半年使用水炮車,現時正在訓練和編寫操作手冊,未肯定6月9日能否出動。

三日?
“兄弟你頂住先,我去班馬,不見不散“

唔篤灰已經好有雷
樓主毛都未出齊
食過胡椒噴霧嗰班點會理佢
連點說服人都做唔到
真摯的耐心!
好! 通篇文筆流暢!

Join you.
夠人多 有無可能放埋班義士
你睇返前面
樓主尊重香港法律
支持!
保護自己屋企永遠最怕唔做但永遠都唔會遲!
樓主唔洗理人點講,一個人要避可以話有BNO可以話冇用等廢話黎說服自己。最緊要做自己覺得岩既事!
為你自豪!
好想成個政府霖 含撚啦林鄭
我想中國陸沉
講就好易嘅
捱到五日去支持你又點話

唔走數
明明之前連登大部份人話遊行無用
泛民,左膠先會去今天我,去遊行只係變左泛民既道具

今次個風向180 度變,連登仔真係好難捉摸
哈,行果一日就守護香港
面都唔紅

叻喇,行完,贏到先啦
明明之前連登大部份人話遊行無用
泛民,左膠先會去今天我,去遊行只係變左泛民既道具

今次個風向180 度變,連登仔真係好難捉摸

精人出口

真心膠咪會出力支持
漢奸當可圈可點啦,走狗你就冇走雞架啦
https://lihkg.com/thread/1168695/page/1

善心提醒,去遊行的話,就望望上面先喇
哈,行果一日就守護香港
面都唔紅
你個名真係冇改錯

咁你愛國囉

做漢奸係光榮架喎,巴打又露底?
漢奸當可圈可點啦,走狗你就冇走雞架啦

無問題丫
我仲未識到一個比人話走狗嘅係蠢人

多謝你從另一個角度欣賞我
連點搵法援 律師都唔講定先
00後俾樓豬害死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞