網上夾公仔(3)~召喚鐘意夾公仔既你一齊討論

1002 回覆
7 Like 2 Dislike
會唔會開TG group傾

傾下點夾 有咩易夾/伏
又或者香港既夾公仔又好
因為真係好鍾意夾公仔

有無人開
switch 到貨,脫離一陣課金地獄
moblie strike玩到lv10送左20000幾tp
an機
唔和係咪收得粗口email多 我係咁屌都唔理我
moblie strike玩到lv10送左20000幾tp
an機

之前我玩到lv10都係得Lv6個D TP
職員姐姐你好
2月9號仲未ship比我 已經日日屌佢 唉 點算好

幾多件貨

3 only
職員姐姐你好

琴日都睇緊呢隻等汁雞
琴日腥完有粗口既email 今日又發左貨
19/2 order
19/2 order

等我又send
12同19都未send呀頂佢個肺
19/2 order

內容你點打?請教下先得 我sd左幾十封都無發貨 btw你sd去邊個email?
19/2 order

內容你點打?請教下先得 我sd左幾十封都無發貨 btw你sd去邊個email?

去佢個網》問題回報》其他》問題種類(寄送相關)

Hay men! What's going on!? Fucking March was come!
How about my things?
Preparing the order for a fucking long time!!!!!!!
Date of Order : 2017-02-1X
* 貨名

Quantity :

Preparing the order
Preparing the order Preparing the order Preparing the order
Preparing the orderPreparing the orderPreparing the orderPre
paring the orderPreparing the orderPreparing the orderPrepar
ing the orderPreparing the order

唔好笑我啲英文
我岩岩開左箱好失望
見到佢原價 我用左三倍價錢夾 都算
一心以為日本貨唔緊要喇 當玩下姐
點知一上手 隻公仔一啲都唔好摸
仲要又尾摸去頭先順手
望一望⋯ make in Vietnam
我覺得我唔會再係toreba 貨金喇
屌左咁多次終於ship 左 感動到瀨屎
我岩岩開左箱好失望
見到佢原價 我用左三倍價錢夾 都算
一心以為日本貨唔緊要喇 當玩下姐
點知一上手 隻公仔一啲都唔好摸
仲要又尾摸去頭先順手
望一望⋯ make in Vietnam
我覺得我唔會再係toreba 貨金喇

邊隻?
而家仲邊有公仔係日本整
遲下好多貨到
有啲多左會係呢到放
之前隻熊仔夾左海量
遲下好多貨到
有啲多左會係呢到放
之前隻熊仔夾左海量

我都夾左7隻 諗住將啲重覆既送左去
屋企無位擺 當係比幾十蚊玩下部機算
最sad既係唔知會唔會等幾個月都收唔到
遲下好多貨到
有啲多左會係呢到放
之前隻熊仔夾左海量

我都夾左7隻 諗住將啲重覆既送左去
屋企無位擺 當係比幾十蚊玩下部機算

多到比屋企人屌

2.17 都送埋
仆街我最新3月3日果轉有50樣

2.17 都送埋

2月16都未寄
Send 左好多次email

2.17 都送埋

2月16都未寄
Send 左好多次email

我13/2都未有。日日都屌佢咁濟
2下夾完隻角落生物cushion
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞