網上夾公仔(3)~召喚鐘意夾公仔既你一齊討論

1002 回覆
7 Like 2 Dislike

後面個個人

個吊臂壞咗唔識上返去
夾緊個條友直接成個爪向前撞跌個景品
夾硬撞跌但唔知計唔計佢
跟住個爪就返唔到去 比條柱卡住咗
好想問個夾爛未

後面個個人

佢不停入鏡

$170 一田 有老鼠同比卡超 比較多款
$150 Logon 得比卡超 少款
到底咩來
突然諗起, 喺地震既時候係咪冇得夾
頭先見到有人跑過黎,之後見到maintenance但有個人reserve 左,原來係去整返好個cam
隻比卡超點解可以咁伏 而家仲要兩部機一齊呃左好多錢 成晚轉左極多人都夾唔到
岩岩睇肉桂狗 見到都肉赤
明明郁到去執雞位 都要夾多廿下先跌落去

呢部機超好夾 2邊都好好夾 叻嘅2下搞掂
我兩邊都5下內成功
條毛巾又大大條 構圖又唔錯
隻比卡超點解可以咁伏 而家仲要兩部機一齊呃左好多錢 成晚轉左極多人都夾唔到

以前好好夾㗎
無膠袋笠住 只得兩條柱 柱之間空位好闊
個陣玩 差不多5-10分鐘就跌一隻
屎極20下搞掂 勁嘅見過4下就得
啲比卡超一日已經比人夾哂
可能因為咁就變到勁難
2下ko左

2下ko左

第一下
https://www.toreba.net/video_files/33015_20170216_100443_425.mp4
第二下
https://www.toreba.net/video_files/33015_20170216_100519_403.mp4

勁喎!我玩呢款無乜天份...

我儲齊3款了。
屌 樂富間namco真係昆錢到on99 大夾 夾細公仔

我早排, 300蚊
得個吉

我早排, 300蚊
得個吉

2下ko左

Wow~~

我早排, 300蚊
得個吉

真係夾到嬲

我早排, 300蚊
得個吉

真係夾到嬲

我諗起都嬲 , 夾細機
隻夾自己撞去個玻璃到, 啪啪聲
屌佢老味

我早排, 300蚊
得個吉

真係夾到嬲

我諗起都嬲 , 夾細機
屌佢老味

但係我最近去都夾都近出面果部機都6,70蚊夾到 夾隻目標係狗公仔果部

我早排, 300蚊
得個吉

真係夾到嬲

我諗起都嬲 , 夾細機
屌佢老味

但係我最近去都夾都近夾出面果部機都6,70蚊夾到 夾隻目標係狗公仔果部
攤屍咁既樣

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞