網上夾公仔(3)~召喚鐘意夾公仔既你一齊討論

1002 回覆
7 Like 2 Dislike
暴力熊一晚就冇哂 有冇巴打夾到

尾燈都見唔到

我今朝排排下彈app
入返去就無左
唔知係咪佢又偷跑左
所以要下架先

應該冇啦...早一個鐘到..見佢又出返黎...但秒變維修中
之後隔左陣..prize list到佢改左第2d野
唔好推啦呢度人少少由得佢tun上去
隻暴力熊又出返黎
仲有兩箱黎緊

自爆

想請問大家 佢係用速遞公司 定 香港郵政 寄黎架?我好驚佢派上門我冇人喺屋企

佢黎到香港係用特快專遞
無人應佢會放底張到坊不遇入信箱,你當掛號去返post office拎就得
想請問大家 佢係用速遞公司 定 香港郵政 寄黎架?我好驚佢派上門我冇人喺屋企

佢黎到香港係用特快專遞
無人應佢會放底張到不遇入信箱,你當掛號去返post office拎就得

自吞一打
你老闆重未寄出

巴打 伊莉莎白放唔放
TG: kos_z
你老闆重未寄出

巴打 伊莉莎白放唔放
TG: kos_z

自膠 kos_y
夾多隻粉紅色 Hello Kitty cushion, 想換其他公仔,如果有興趣請 PM

有冇人想要

TG: wingtung347
5/2寄個單 啱啱收到

有無人有興趣
換雞雞 fondue 銀包
夾多隻粉紅色 Hello Kitty cushion, 想換其他公仔,如果有興趣請 PM

巴打呢度冇得pm
我用啡色果隻同你換有冇興趣?
仲有兩箱黎緊

2月2個箱 17號寄 今日收到 算快

2月3仲未寄

佢黎到香港係用特快專遞
無人應佢會放底張到不遇入信箱,你當掛號去返post office拎就得

自吞一打

但仲未寄出 唉 好心急

巴打呢度冇得pm
我用啡色果隻同你換有冇興趣?

Sorry 呢隻我都有
去左namco夾 200 先一隻細公仔

尾燈都見唔到

我今朝排排下彈app
入返去就無左
唔知係咪佢又偷跑左
所以要下架先

又出返
但排唔到暴力熊
夾咗隻兔

尾燈都見唔到

我今朝排排下彈app
入返去就無左
唔知係咪佢又偷跑左
所以要下架先

又出返
但排唔到暴力熊
夾咗隻兔

想要隻熊 但次次都搶唔到
夾左個比卡超環保袋幾開心,但諗起唔知幾耐先寄到就......

有無人有興趣
換雞雞 fondue 銀包

Fondue 有興趣 tg: swkws
address_global_autocomplete_title 呢一個係唔係唔洗填野 話說我上一輪2月5號仲未寄到黎
岩岩夾隻兔仔 夾到最後個下佢斷左我
比人執左雞 好撚嬲
比人執左雞 好撚嬲

暴力熊隻兔 ?
比人執左雞 好撚嬲

暴力熊隻兔 ?

我玩左2次暴力熊,2次都冇lala斷咗線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞