網上夾公仔(3)~召喚鐘意夾公仔既你一齊討論

1002 回覆
7 Like 2 Dislike
想課,但無野想夾
岩岩夾隻兔仔 夾到最後個下佢斷左我
比人執左雞 好撚嬲

暴力熊隻兔 ?

我玩左2次暴力熊,2次都冇lala斷咗線

隻熊真係好撚難...隨時4舊水都夾唔到 慢慢逐小逐小咁推出黎...
diu 即刻出豬豬俠
diu 即刻出豬豬俠

柒左D
diu 即刻出豬豬俠

柒左D

又係推波波
千奇唔好出xo, mario, 龍珠
課左 推左隻英國隊長
課左 推左隻美國隊長
新個Marvel公仔機被人成個波夾起左
夾公仔呢家野真係好鬼易中毒
明明我買仲便,硬係鐘意夾
新個Marvel公仔機被人成個波夾起左 [url]

http://www.toreba.net/replay/detail/18978834[/url]
救命 完全不能自拔 明知自己廢仲不停倒錢落海 夾到仲要等勁耐都未送過來
比人執左雞 好撚嬲

暴力熊隻兔 ?

隻熊真係好撚難...隨時4舊水都夾唔到 慢慢逐小逐小咁推出黎...

隻熊夾頭好易,應該10下內
利申:8下搞掂隻兔但排唔到熊
新個Marvel公仔機被人成個波夾起左

http://www.toreba.net/replay/detail/18978834

我頭先果隻都差唔多
比人執左雞 好撚嬲

暴力熊隻兔 ?

但佢E家果隻熊....成朝都冇人夾到
個頭個位放到好近玻璃
個夾埋唔到去 我試左三夾就放棄
又夾到個袋 上隱。。
比人執左雞 好撚嬲

暴力熊隻兔 ?

但佢E家果隻熊....成朝都冇人夾到
個頭個位放到好近玻璃
個夾埋唔到去 我試左三夾就放棄

今朝我排第二
搭車返工睇住第一個人不停夾腳夾到個頭去咗死位
到我返到公司佢都仲夾緊腳
比人執左雞 好撚嬲

暴力熊隻兔 ?

佢部機兩日排過都壞既
琴日一邊唔開
今日唔返原位
岩岩見到飯痴豬俠...比人夾左落去左邊個L位
但竟然冇人夾
之後3夾推左個波出黎...易到
岩岩見到痴豬俠...比人夾左落去左邊個L位
但竟然冇人夾
但竟然冇人夾

無興趣既話3下都貴
但竟然冇人夾

無興趣既話3下都貴

還好啦, 30蚊咪當掛係屋企當裝飾
睇緊人夾暴力熊 夾頭郁好多

正常應該夾頭..但係唔知點解琴晚同今朝d人好鐘意夾身

好似真係7,8下已經夾到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞