網上夾公仔(3)~召喚鐘意夾公仔既你一齊討論

1002 回覆
7 Like 2 Dislike
貪玩夾咗好多嘢冇位放, 有冇人有興趣收留佢地

奶樽

拿有奶樽啦
點解叫奶樽

果隻大公仔黎
有興趣可以加tg: Protato
琴日跟樓上巴打咁打啲有fucking既email 今日就終於shipping 左一份(11/2) 仲有一份(19/2)

等我打啲有fucking既report
睇下會唔會退返啲pt比我

我都有追pt不過無回音
琴日跟樓上巴打咁打啲有fucking既email 今日就終於shipping 左一份(11/2) 仲有一份(19/2)

我都有追pt不過無回音

我反而收到回覆喎 等左三日左右 大部份佢都有refund翻tp 佢就算decline我個request都有覆翻話唔算係機嘅問題
你有冇形容到個問題?我通常會係options度揀buttons do not work然後係describe the problem果欄寫the claw did not stop when I released the horizontal/vertical button咁上下
仲有兩次 13/2 同 20/2 仲未有回音

我都有追pt不過無回音

我反而收到回覆喎 等左三日左右 大部份佢都有refund翻tp 佢就算decline我個request都有覆翻話唔算係機嘅問題
你有冇形容到個問題?我通常會係options度揀buttons do not work然後係describe the problem果欄寫the claw did not stop when I released the horizontal/vertical button咁上下

有 每次都有

我都有追pt不過無回音

有 每次都有

我都有
有無巴絲打識夾新出果隻熊仔
膠袋袋住好難郁 玩左四下都無進展
貪玩夾咗好多嘢冇位放, 有冇人有興趣收留佢地

奶樽

拿有奶樽啦
點解叫奶樽

成支奶樽咁樣

咁醜

咁醜

好似淘寶貨

係咪有巴打想要 可以幫手夾

J痕岩曬, fit size
隻隻都入polybag

又包膠袋
之前冇包膠袋易好多

可能佢地開始寄貨寄到嬲
收到貨了

見到連費4500yen 好貴 我埋野都係夾左500-600hkd
收到貨了

見到連費4500yen 好貴 我堆野都係夾左500-600hkd
會唔會開TG group傾

留名入group
尋日send email屌佢
今日終於肯出11號張單
不過3號,18號,23號仲未出
日日追住黎屌先

又包膠袋
之前冇包膠袋易好多

好彩之前3隻夾哂
今日終於肯出11號張單
日日追住黎屌先

真係要屌 唔洗比面
今日終於肯出11號張單
日日追住黎屌先

真係要屌 唔洗比面

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞