網上夾公仔(3)~召喚鐘意夾公仔既你一齊討論

1002 回覆
7 Like 2 Dislike

睇住前面戈幾個人將佢由中間搬左去最右
夾左成個鐘 成幾十次
而家完全夾唔到
用成幾百蚊就係將個枕頭夾去右邊
搶到第一隻
第一下唔覺意叉左落個牌成隻吊起,卡住左唔甩
跟住彈左話獲得獎品,隻野繼續吊
過左陣有個姐姐黎解左陣先解到

https://www.toreba.net/video_files/385_20170217_215121_637.mp4

咁有冇計你中獎
搶到第一隻

https://www.toreba.net/video_files/385_20170217_215121_637.mp4

咁有冇計你中獎

跟住姐姐擺返好我又繼續夾
而家2隻
搶到第一隻

爆人品
搶到第一隻

爆人品

巴打我睇住你夾
呢隻game真係痴撚線
岩岩差一下就夾到
佢竟然同我玩野
連續7下壞夾夾空氣
跟手彈埋game
到底係咪有人操控嫁
見人就夾到就玩鳩你 等你繼續燒錢
呢隻game真係痴撚線
岩岩差一下就夾到
佢竟然同我玩野
連續7下壞夾夾空氣
跟手彈埋game
到底係咪有人操控嫁

你咁講完 我都覺得係
係去到最後個啲位就連續壞
我壞左起碼八下
呢隻game真係痴撚線
岩岩差一下就夾到
佢竟然同我玩野
連續7下壞夾夾空氣
跟手彈埋game
到底係咪有人操控嫁

你咁講完 我都覺得係
我壞左起碼八下

我玩左過萬蚊未試過啵 lag機多數係中途發生 ...
如果成日彈app嘅
建議大家要玩個陣
將手機後台全部app 清哂包括toreba
跟住再重新開返 夾緊個陣唔好切換app
轉黎轉去好易彈app
搶到第一隻

爆人品

巴打我睇住你夾

有冇睇到笑出聲
我上手好傷,夾咗至少40次(至少5,6百)先夾到個細公仔🙈之後隻布甸我夾左6,7下

荃新天地Namco有細隻牌睡袋比卡超

圖圖圖
呢隻game真係痴撚線
岩岩差一下就夾到
佢竟然同我玩野
連續7下壞夾夾空氣
跟手彈埋game
到底係咪有人操控嫁

你咁講完 我都覺得係
我壞左起碼八下

如果成日彈app嘅
建議大家要玩個陣
轉黎轉去好易彈app

彈game其實都係第一次
但壞夾夾空氣就10次一定會有2、3次以上
個頻率都幾高下
基本上3分1嘅錢都係用係夾空氣
係咪可以同佢講返退返錢?
an機免費TP係會昆鳩你
戇鳩lvl6同lvl10放埋一齊正路都會做晒兩個啦
點鳩知佢兩個只能做一個

I’m very sorry to inform you that the advertiser of the “Upgrade to level 10 when you play Mobile Strike! ” offer has determined that your transaction is ineligible for reward because as per Machine Zone, this app was installed for a different offer. Since the advertiser has made this decision, we will not be able to award your device for this offer.

巴打同我一樣淨係賺得個三千幾TP
頂佢

想問下做完佢點知你完成然後比tp你 我升到個總部10lv之後要禁咩先有tp
an機免費TP係會昆鳩你
戇鳩lvl6同lvl10放埋一齊正路都會做晒兩個啦
點鳩知佢兩個只能做一個

I’m very sorry to inform you that the advertiser of the “Upgrade to level 10 when you play Mobile Strike! ” offer has determined that your transaction is ineligible for reward because as per Machine Zone, this app was installed for a different offer. Since the advertiser has made this decision, we will not be able to award your device for this offer.

巴打同我一樣淨係賺得個三千幾TP
頂佢

想問下做完佢點知你完成然後比tp你 我升到個總部10lv之後要禁咩先有tp

入返免費獲得TP果到 已經唔見左個任
呢隻game真係痴撚線
岩岩差一下就夾到
佢竟然同我玩野
連續7下壞夾夾空氣
跟手彈埋game
到底係咪有人操控嫁

你咁講完 我都覺得係
我壞左起碼八下

如果成日彈app嘅
建議大家要玩個陣
轉黎轉去好易彈app

個頻率都幾高下

可以 用英文寫 有巴打定絲打有寫教學
但佢覆唔覆你係一回事

無聊撳入去見到 睇住佢係咗執波好好笑

無聊撳入去見到 睇住佢係執波好好笑
荃新天地Namco有細隻牌睡袋比卡超

巴打我今日都有去
有無人可以夾到 snoopy lunch box 屋型個個
我夾左500蚊都唔得,好想要
呢隻game真係痴撚線
岩岩差一下就夾到
佢竟然同我玩野
連續7下壞夾夾空氣
跟手彈埋game
到底係咪有人操控嫁

你咁講完 我都覺得係
我壞左起碼八下

如果成日彈app嘅
建議大家要玩個陣
轉黎轉去好易彈app

個頻率都幾高下

可以 用英文寫 有巴打定絲打有寫教學
但佢覆唔覆你係一回事

我禁左佢入面 回報問題 填左啲野 比左啲片既link佢
但無回覆
我上手好傷,夾咗至少40次(至少5,6百)先夾到個細公仔🙈之後隻布甸我夾左6,7下

想要細果隻
(想收購 有冇人夾到)

係我一定試下夾佢個頭

好想夾毛毛 但佢而家仲係停留左喺呢個畫面

今日夾...夾到反撚左都唔跌
話說保管期限有幾多日??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞