網上夾公仔(3)~召喚鐘意夾公仔既你一齊討論

1002 回覆
7 Like 2 Dislike
話說保管期限有幾多日??

點解要留30日呢?每7日一次 仲好過你keep起到啦 慢慢運過來

巴打同我一樣淨係賺得個三千幾TP
頂佢

想問下做完佢點知你完成然後比tp你 我升到個總部10lv之後要禁咩先有tp

入返免費獲得TP果到 已經唔見左個任

我做完入返個夾公仔app就有
不過升到10lv都係得升到6lv嘅TP送

巴打同我一樣淨係賺得個三千幾TP
頂佢

想問下做完佢點知你完成然後比tp你 我升到個總部10lv之後要禁咩先有tp

入返免費獲得TP果到 已經唔見左個任

我做完入返個夾公仔app就有
不過升到10lv都係得升到6lv嘅TP送

我入極佢都無送
夾左,有冇人有興趣?
搶到第一隻
第一下唔覺意叉左落個牌成隻吊起,卡住左唔甩
跟住彈左話獲得獎品,隻野繼續吊
過左陣有個姐姐黎解左陣先解到

https://www.toreba.net/video_files/385_20170217_215121_637.mp4

想收購
絲打賣唔賣

大月
有無人有興趣交換野?
銀包想換alice
本身fondue好似有絲打想換
但搵唔返你
搶到第一隻

https://www.toreba.net/video_files/385_20170217_215121_637.mp4

想收購
絲打賣唔賣

我多左隻
Telegram 我estherkaka01

好似有個巴打話想買 坑口有
五號落order今日終於寄左啦

我都係

好似有個巴打話想買 坑口有

屌 都唔知夾個盒幾時先收倒

3號表示仲未寄

3號表示仲未寄

我都係5號 今日話出貨
頭先去左荃灣namco試下玩街機
圖中係玩到就黎跌
原先係隻狗2隻腳晾住倒吊既
個夾完全冇力
唔可以夾得起隻腳

玩街機感覺唔太好
好憎隔離有人企勁埋阻住埋指指點點

有條港女橋埋隻手企正隔離
玩玩下要睇側邊位叫左佢唔該借借
借完又企返埋
仲係度同條仔講「夾佢隻腳呀嘛咁蠢既」
即刻示範一下比佢睇夾腳係冇撚力
跟住同條仔講「哎呀,原來夾腳唔得架喎」
圖中係玩到就黎跌
個夾完全冇力
唔可以夾得起隻腳

玩街機感覺唔太好

借完又企返埋

咁都唔跌隻夾真係完全冇力
起初話收山,後尾見到好多好靚有夾多咗

之前tg聯絡左嘅巴絲我已經留左啦
其餘可以睇吓有冇興趣:

Tg:TOK007
圖中係玩到就黎跌
個夾完全冇力
唔可以夾得起隻腳

玩街機感覺唔太好

借完又企返埋

今次真係見識到香港啲機
圖中呢下已經尾聲
加多下跌左
有無巴絲夾到羊仔或者角落生物會放售

點解要留30日呢?每7日一次 仲好過你keep起到啦 慢慢運過來

因為今日夾完, 仲有tp未清, 想清埋睇下有冇野入到手先一次過寄
圖中係玩到就黎跌
個夾完全冇力
唔可以夾得起隻腳

玩街機感覺唔太好

借完又企返埋

今次真係見識到香港啲機
圖中呢下已經尾聲
加多下跌左

其實要夾邊個位?
搶到第一隻

想收購
絲打賣唔賣

我多左隻

我無tg
Email 我:pigpig12309@yahoo.com.hk
有無巴絲夾到羊仔或者角落生物會放售

有角落生物吸塵機
搶到第一隻

想收購
絲打賣唔賣

我多左隻

我無tg
Email 我:pigpig12309@yahoo.com.hk

Email左你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞