19/20 NON-JUPAS 專區 (26) Offer God眷顧

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
岩岩放左hku engine 巴打接實,希望佢會再派翻year3比我喇
以前asso 2.9幾
依家3.1左右
interview都無
好想接
同左大學講聲igcse8月23日出成續先, 講左就會等埋你(其實個個DSE中文拎2既都係咁), 同埋收到成績果日之後即刻Upload上網, 否則有可能到時咩科都reg唔到, 祝大學reg科順利
如果肯chur既, 多數讀三年都畢業到, 同埋冇可能Trans得晒Credit, Trans credit其實都幾嚴格...
直接Send email可能仲有機會既
Thanks
咁upload左之後洗唔洗交即日正本?
即日交
印象中係第一日係網上Check成績, 之後Cap圖交比U(要包括自己個名, 要顯示edexcel/cambridge既字樣, 考咩科, 同埋成績)
而正本多數會係第二日收到(會寄信比你), 到時再upload埋上去

同埋盡量唔好交正本比U!!!

另外介唔介意問下你入邊間U?
hku
點解唔好交正本
影印本好似要去民政事務處宣誓
首先HKU唔會係呢個時候收正本, 因為你冇student no. (非application no.), 即使收左佢地都做唔到野, 所以佢地會拖到九月先收
另外舊年大把人交左正本(包括igcse), 大部分都唔見晒, 連登都好似都推左幾頁post, 最後唔知搞成點,
同埋你DSE果D證書都交正本咩, 反正都要宣誓, 不如全部影印本好過
我差D想交曬d正本比佢
多謝ching
有冇chingg 收到6月中要in poly a&f ?
year1?
你收到?
應該得返waiting list 先食到n手飯
長期under review 應該可以諗定第2科

我上年就係長期under review
真?
應該就係
好似所有非正本成績表都要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞