19/20 NON-JUPAS 專區 (26) Offer God眷顧

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
家訪?
其實當人地waiting list左
但你仲係under review
已經收左皮九成
ppp politics?
巴打你今年係year1?
Politics 仲係under review +1
我housing
無錯
去到接近6月頭 無論in左/無in
Status一直係under review 就代表無機會
In完又轉左waiting list就代表排緊隊 上一手唔要offer就會派到你
而waiting list 轉under review 就代表有offer
politics好似宜家仲派緊啲高gpa人當初聽聞3.6應該穩陣 唉
我都係housing 3月中in都宜家仲係under review
唔知會唔會有啲人conditional offer meet唔到gpa放返啲offer出黎呢
im究竟派曬啲offer 未
等左好耐了
咩u?
City
出左cgpa了 有一科失手炒左 meet唔到conditional offer

人生巳完
邊間
咁又唔好咁黑心,如果唔係offer god都唔會眷顧你。
應該仲有下一批,因為上星期又派左一批,可能會有人reject。同埋到7月註冊應該會放返出黎,所以唯有等下
我都係 good luck
做多左喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞