19/20 NON-JUPAS 專區 (26) Offer God眷顧

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
係呢,初到連登報到,想問下各位上下箭嘴點解
咩科?
文科
儲分拎去換禮品
講具體邊科先知會唔會收到3.2
文科唔止ais收得低
呢個post下箭咀係Bot黎,過一陣會有
我都係要3.8或以上好驚
雖然話就話有4個sem
但係sem1 GPA已經得2.9
sem2考完exam已經知食得屎
黎緊sem3應該點追都追唔到CGPA過3
我係咪已經玩完啦
絲打可唔可以具體講下咩科
City中文及歷史 不過要full cert
補ielts 同igcse得唔得
我收到offer 但我無full cert
不過中文有星有讀文學
唉,依家都冇offer
已經gap咗一年
好驚浪費咗一年
好後悔冇重讀
歷史同文化今年好似好重視英文
Gpa低但係ielts高都入到
Bati啊。我係interview in得OK,唔知係咪gpa太低比人放左係waiting list。依家出埋sem4成績,cgpa先高左0.01,屌比條C累撚死唔知會唔會重新揀人interview入都唔比我入。year2都讀啊
我知英文收得仲低啦,3.0都有機,不過前提dse4或ielts7以上,有7.5直入。
Quit
cgpa3.6+本身已經gap year 呢一年返工返到就黎冇曬鬥志 又搵得雞碎咁多真係唔開心足一年
早排突然收到電話叫補交資料 結果真係有offer 好滾動!

btw我記得之前話過有bu offer會捐血 今年內我一定會做到㗎 多謝offer god

我知道等待嘅時間係好辛苦 所以都希望值得有offer嘅人盡快收到offer啦你地嘅努力唔會白費
捐錢好啦咪撚捐血俾支那人
間間唔同, city $5000, 上年lingu $10000
巴打cgpa幾多 乜city asso咁難入返city架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞