19/20 NON-JUPAS 專區 (26) Offer God眷顧

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
Year2?
咪晒錢啦

人哋有錢一早去外國玩咗四年啦仲同你讀asso咩
讀咗兩年都無offer就無謂勉強自己啦
仲要拎一球去fing
早啲岀嚟返工好過
City u offer god
唔使錢呀?
係邊個家庭出世又有冇得選擇?
咪理條弱智 溫室長大
我輕輕上岸都想你地都好似我咁
祝你地有offer
我想問我今年收到Year 1 offer, 佢要求我 ‘Successful completion of one year's study of a full-time Associate Degree programme ,with CGPA 3.3 or better’
如果我嘅cGPA 達到要求, 但係但係F咗一科 咁我係咪meet 唔到嗰conditional offer?

利申: HKCC business year 1

Successful 指全pass
under review
入到god
3.85 under review here
early round報
senior entry
3.85應該有direct offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞