19/20 NON-JUPAS 專區 (26) Offer God眷顧

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
恭喜巴打
希望今日crim仲會派offer..
我打算唔要個offer, 希望下一round 到你6月15號留位費deadline

接實
city MC係咪已經無曬消息架啦
恭喜巴打
如果tran得哂啲credit (120 credit)
year 1 entry 有無可能 year 2 grad?
Asso 66credits hd 60credits hku 6credits 1科 你最多轉走11科 around 1年courses
利申冇鳩up
我之前個回覆係講緊你上面條友唔係話緊你
offer god!
打左去問 話send反封email講反就得
engine fac office話有咩資料都up左先,應該冇咩問題。
利申:交上個sem成績都係就咁screen cap 網頁都過到關有offer
Bu hrm你有冇in?
有啊...明明自己有發幾次言 無搶野嚟講
但係都係收唔到
所以無嚕
你講得唔好咋
講得多唔代表好喎
meet到poly offer
如果我依加去做intern,
可唔可以當係WIE?
都未派完n手 再等下 未必一定冇
已放city u criminology and sociology
接實
ching介唔介意講下邊間cc同gpa幾多
thanks
有無ching可以分享下Polyu data science interview內容
有冇巴打hku space HD engine yr1 已經收到hku offer?

我sem 1 gpa 4仲未有offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞