[NBA] Toronto Raptors 多倫多速龍 2018-2019 (1) WE THE NORTH

1001 回覆
60 Like 14 Dislike
Kawhi走
走了
gasol 會唔會request trade or waive
green 去猢
又要靠masai ujiri rebuild
竟然係clippers
我哋又唔係湖迷
只有衷心祝福

個人來講下年都會追多啲大飛
gasol ibaka呢啲可能會拎去同啲爭冠隊換啲潛力新人/pick+爛約
一年約+奪冠主力
應該都幾有吸引力
屌佢老母 咁撚多口
rebuild confirmed
點解要燒?
btw 你買咗塘鵝波衫未
呢個post係咪完??
champ咗到轉埋會都仲係 "(1) ", 笑咗
本身都爆cap
宜家速龍既去向係rebuild 定用siakam rebuild
屌你條仆街
咁撚樣
而家轉會市場冇乜人可以簽

你話我做乜屌kawhi?贏咗冠軍喎。
死忠就係咁㗎啦。
你一走就唔係raps嘅人,咁即係對手啦,屌得。

而家冀望masai再嚟神操作
我諗呢個就係死忠嘅愛恨分明。

睇左咁多年龍仔終於吐氣揚眉,當然想佢留。留係度又可以多d錢。班底亦可以衝多一年冠軍。

而家你釣住大家咁耐,佢走就green都走埋,市場上已經冇咩人raptors可以去簽補充戰力。玩嘢呀?
唔好忘記佢連同提攜佢嘅馬刺都可以反面,個人現實就一定
大飛而家個asset靚成咁,連我哋個奪冠班底都比唔上,仲有名帥加持
加上分別響三隊拎FMVP呢個史無前例成就嘅誘惑,佢接人哋個offer都無可厚非

然後掉返轉諗,我哋就係因為佢個人現實先至有機會收獲隊史第一個冠軍
咁佢亦因為個人現實而選擇走,都係無可奈何嘅事
其實都預左架啦
呢個時候既ddr會點諗
表弟去潮
簽人做咩留cap食爛約換選秀權 同時養吓人算啦 而家要面對現實 我哋唔再係contending 而係rebuilding
而家爭冠 邊到打得贏綠軍/鹿/76
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞