[NBA] Toronto Raptors 多倫多速龍 2018-2019 (1) WE THE NORTH

1001 回覆
60 Like 14 Dislike
呢場交波俾kawhi即刻俾勇士double team
好明顯針對kawhi傳球視野唔好呢點嚟打
好彩第四節俾返lowry搞得掂先拉開分差

而家佢又要控場又要入波仲要防守同裝charge
呢場仲有個block添
負擔真係好大希望佢頂得住
Lowry裝charge 我睇到五體投地
鎖骨都撞斷人
Before game 1, Warriors fans: We don’t need KD!
After game 1, Warriors fans: We need KD!
After game 2, Warriors fans: We don’t need KD!
After game 3, Warriors fans: We need KD!
我淨係想KD don't need Warriors
咁我哋就有機會嬴
“That’s why I’m out”
想講句湧士依家成日買犯, 班龍仔又繼續送佢地罰球, 護士有無提班球員小心
如果lowry每場都發揮到咁就好
kawhi唯一可以挑剔真係傳球視野
贏多兩場拎總冠軍
希望黎緊呢年再解鎖埋呢個技能
首先龍迷要希望今年贏到,佢留低
唔留底都唔知點填佢個位
唔留就rebuild啦 慢慢重新再嚟 用siakam做core嚟rebuild
今年贏唔贏到都好
我諗佢都好大機會留低架喇
入到finals證明隊波實力
又可以簽超級大約
球迷又錫佢錫到燶
重有人 送車送樓出埋佢份糧 叫佢留多倫多
比本passport kawhi啦
另一個可能唔留嘅原因:喺Pearson Airport 要過關
次次打road trip 就要過security, border
如果喺美國一年最多過兩次多倫多打客場
大家唔好睇少場外因素
係咪今晚game 4
唔係
香港時間星期六朝早
下轉速龍返主場應該可以拎盃了
逐場嚟打啦
搞掂下一場先
勇士又無kd又無kt 咖哩左手仲包緊 表弟又唔上力 仲要輸埋個主場 好難打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞