[NBA] Toronto Raptors 多倫多速龍 2018-2019 (1) WE THE NORTH

1001 回覆
60 Like 14 Dislike

仲有藍鳥
今日贏咗波士頓紅襪
好多一日球迷
但係 有邊個一開始睇波未做過一日球迷 未印象流過
所以 我都係希望啲人可以好好了解 深入一啲
咁先會有有質素嘅討論
藍鳥好似一直都麻麻哋
利申 非棒球撚
上次入過Rogers Center 睇過一次Blue Jays 悶得濟走咗
見到就灰
唔好貼呢個得唔得
多倫多贏波 啲Facebook page 留言都無多個
輸波果時幾千個留言幫豪神平反
是撚但啦
成個多倫多都知係賭今年
下年既野who fucking cares
無啦 根據西波龍歷史同playoff往績
無球迷係正常
真球迷係真係少
其實留意下 fb,每逢有林書豪嘅球隊,個隊嘅 official fb 都被啲豪狗洗版(除左 toronto 唔係太多)

豪狗成日都屌個隊嘅 coach,guard,次撚次都搵交嗌,所以都為書豪搵左好多敵人返嚟
無嘢討論不如討論下護士
成日俾人話佢無戰術
但其實護士作為d league教練出身
無戰術係好正常(d league人員流動太快根本唔會有固定班底執行戰術)
相反佢嘅強項係調兵遣將 擅用手上已有嘅籌碼去針對對手強弱項分配出場時間
大家覺得呢種教練適合西波龍嗎?
媒體有份洗風向
加埋某HxK台page
尤其台媒d文誇張煽情
其實我係龍迷
一直唔敢認
Brooklyn 果時真係好撚癲 次次想睇下Russel 有咩表現都會見到全部台灣人
由以前睇火箭lowry後備開始鍾意佢
之後佢轉龍就過檔鍾意左龍幾年了
唔係加拿大人又真係好難認
lakers, hornets, Brooklyn, atlanta 有好多豪狗係到屌,但林書豪真心唔掂
Brooklyn 一定係最慘 因為本身都無球迷
到到後期成個Facebook page 連官方出post都係用中文
戇鳩鳩
想問下咁多年playoffs係咪訓響床插住血袋咁睇
唔係邊夠血你嘔
KL死忠留名
瞓教 聽日先 大家慢慢
咁耐都冇見過有人係街著龍既波衫係街著we the north都好似冇人知咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞