[NBA] Toronto Raptors 多倫多速龍 2018-2019 (1) WE THE NORTH

1001 回覆
60 Like 14 Dislike
我覺得KD係x factor. 佢傷前成隊都好海鮮波,傷左之後成場生晒。
Final game 1 冇佢,game 2 復出,佢手感回到傷前幾多成都係一個問題,另外,對隊友既進攻效率,尤其Klay 有幾大負面影響又係另一個問題。
viu閒日都播???
龍士氣高昂,我唔覺得勇士真係有咁多優勢。

龍仔死忠我一定撐龍仔。
啱啱聽到鏵哥咁講
士氣西波龍係好啲,成隊波冷處理媒體對kawaii 去LA 既新聞。相反 KD好上心,一有人講佢同curry 比較,佢就上頭,又一心諗住去ny。而且花邊話佢一直搵下年free agent 去ny 組隊,對隊友冇可能冇影響。”that’s why I’m out”
你睇返之前d post 記得係1:0果陣
鹿贏2-0嗰時我冇諗過會可以最後晉級係我地。

但龍仔專注,冇咩花邊新聞咩口水戰,有全nba最好嘅team defense,同埋真係爭一步冇可能唔同勇士搏命。
Jermey Lin leads raptors to final
我係覺得要出錯既地方都出晒,adjustment 都做晒,應該係完全體黎了
班鹿迷都傻既比龍2:4 都夠膽話龍會比湧4:0
wrong statement, wrong spelling
龍0-4係真有可能
勇防守好勁,唔係鹿76嘅level
係有既 但鹿都唔會好得去邊 依四場見哂真章
希望打得好好睇睇
的確,速龍比勇,勇係贏面大,但講到公鹿對勇,憑今個series既抗壓性睇,勇食鹿都唔係難事。不過決賽得兩隊,冇what if
真係睇牌面冇隊夠湧做啦
但支持禾龍!!
蘿莉一洗頹氣 依幾場打得幾好
唔知vc會唔會去主場支持toronto呢
FF
速龍應承vc掛波衫,vc返主場打氣
希望會掛啦
當年留唔住
Toronto要留住球星真係有難度
利申 vc球迷
終於唔洗比人屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞