[NBA] Toronto Raptors 多倫多速龍 2018-2019 (1) WE THE NORTH

1001 回覆
60 Like 14 Dislike
Kawhi走咗都唔知點搞
Lowry 同ibaka都年紀大 仲有今年先黎既Gasol
另外覺得今年先黎既Danny Green 既貢獻都唔大
Fvv唔知keep唔keep到final既表現
Siakam 就仲有成長空間
的確用 Fvv Powell Siakam OG嚟做core 好似唔係幾靠得住
都無辦法
如果Kawhi拎到冠兼且我哋對佢百般支持都要走
其實即係客觀證明咗真係冇人會想響加拿大打波
可以疊埋心水繼續睇西波
冇人估到佢諗咩
可能佢想返LA陪屋企人呢
有冇人已去勝利巡遊?

ip都唔使check
速龍攞冠軍
幫唔幫到溫哥華有番隊
難啲

宜家西雅圖都冇隊波
要整都應該會喺西雅圖整
冇人想喺加拿大打波
冇人想喺加拿大打波
冇人想喺加拿大打波

btw 記唔記得當年點解灰熊要搬去Memphis
老實講yvr is not ready for a nba team.
攪得掂就唔會變咗Memphis啦。
YVR冇人睇波
YVR冇人睇波
YVR冇人睇波
今日kawhi已經decline咗player option
假設下年33M一年簽返 都已經打爆晒cap
剩返一份中產可以簽,大家會想球隊簽返Green定搵其他人?
梗係唔簽可愛啦
下年OG出返嚟勢必會壓縮Green出場時間
我覺得唔值12M
kawhi唔係都有bird咩?
sor 自膠 睇錯
簽咗先,green好洗好用

起碼keep主力衝多一年冠軍

出年gs冇kd冇kt,值得衝多次
Kawhi幾時做決定...
老實講出年raptors贏面好大
要贏冠軍就留係度啦

lakers 做lbj副手冇癮
boston拆骨
nyk白痴
nets簽kd但kd出年報銷
warriors冇kt又冇kd打咖喱一個
76人勁左
Al horford 簽左76人
Lakers 應該等kawhi做決定先夠膽有動作
如果Kawhi hold好耐都未講去邊
湖人就要逼住hold住啲cap 唔夠膽簽人住
但係Butler走咗 reddick走咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞