[NBA] Toronto Raptors 多倫多速龍 2018-2019 (1) WE THE NORTH

1001 回覆
60 Like 14 Dislike
Let's go Raptors!

「冇人會想係加拿大打波」

合照

隊史最佳球員

2號戰術

Thank you Demar !

Thank you Jonas, Delon, and C.J.!

Our MIP

Playoff Powell

VanVleet其實係咪得我一個覺得佢哋有啲似樣?

-------------Roster 陣容名單--------------
紅字為rotation players

7 Kyle Lowry G
23 Fred VanVleet G
20 Jodie Meeks G
17 Jeremy Lin G
8 Jordan Loyd G
1 Patrick McCaw G
14 Danny Green G-F
24 Norman Powell F-G
2 Kawhi Leonard F
43 Pascal Siakam F
3 OG Anunoby F
13 Malcolm Miller F
25 Chris Boucher F
15 Eric Moreland F-C
9 Serge Ibaka C-F
33 Marc Gasol C

教練: Nick Nurse
總管: Masai Ujiri

WE THE NORTH !

全力支持多倫多楓葉隊!

主場:豐業銀行體育館 Scotiabank Arena

Let's go Raptors!
留名
樓豬好有心機砌post頭
樓豬呢個post值得比like
NBA 直播網址
https://www.reddit.com/r/nbastreams/
reddit

提提大家 星期四 五月二十三號夜晚(北美) 速龍對公鹿 喺 公鹿主場 Fiserv Forum 到打
究竟做唔做到Raps in six 呢?
無晒d豪賭撚真係乾淨晒
冇計 btw 我覺得佢哋好似湧緊入嚟
搵個識波少少既都無 波底戰術控場乜都唔撚識
淨係D BOX SCORE大帝貼幾行數字就出黎賭賭賭
btw 大家覺唔覺得VanVleet似Drake?
黑白兄弟
邊撚到似 樓主睇護士啲戰術睇到盲?
留個名先

Kwahi Leonard Siakam Marc gasol
KL2 可能打一季都放係隊史最佳
Siakam之後會勁撚過字母 我話嘅
佢係喎
算啦難得另外開咗個post
唔好帶其他post D嘢入嚟了
J lin係度做乜9
就算打半季都係
有佢既速龍 競爭力絕對係隊史最強
依球真係丁死

最後全場屏息靜氣,入左同一時間彈起

冇所謂啦 包容吓佢哋 每一個留言都係幫緊手推po
反正樓主加拿大左膠
吹奏蘿莉
所以VanVleet係多倫多契仔
豬豪只不過係中港台契仔 點夠佢爭
嗰晚睇住直播 望住呢球跟著大叫YES
畀屋企人話我cls
睇今日表現就知
Kawhi
大家都係契仔 不用分那麼細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞