政府絕對唔會讓步 讓一細步都唔得 因為佢哋唔可以俾你成功 因為只要成功左一次個無力感就會消失

485 回覆
3173 Like 26 Dislike
hard push
巴打講得好
中國人文化殺自己人仲狠過殺敵人。滿清對住八國聯軍死狗,但對康有為果班人可以好無情。毛澤東文化大革命攪到中國死過千萬人,但佢對日本訪華的外交官道謝,表示全因日本消滅國民黨的主力軍團,使中共後來好輕易就能夠打敗國民黨執政。
如果你求美帝打救你,緊係keep住做
邊有得做做下停手

好似以前咁去埋美領事館通宵仲好
分別好能大
太多正評 但冇人回應響應
中共目的差一步達到
香港終有一日去報到
Rip
事實
1.靠美帝
2.WWIII然後靠美帝
3.支爆分裂然後靠美帝

你要推翻一個政權,但無軍事力量
就係咁
可能啲人會覺得漫畫低能
但進擊的巨人令我睇化咗
其實爭取自由冇錯,自我保護繼續落去亦冇錯

人生落黎就係獨特,冇可能一樣。

人同政權一樣,永遠都會有進步空間,亦冇完美,除非人類已成機械人
唔洗做實驗都知啦...
虐待啲狗
同埋呢個世界,當權者係冇可能會實現到所謂自由,現階段既科技網絡發達,愚民更容易,但自愚亦佔不少數。
我覺得人係應該有底線,但亦要看穿一點,統治人類從來都冇可能完美。人性如此。
唉,除左等天滅中共/侵侵打救
就唔知有咩方法
巴打,近排有線既新聞刺針刺激自己多啲對民主既思考,推介俾大家一齊睇
有咩事要發生既我都想企出黎為香港出一分力
每個人都肯出嚟 人多就改變到
一個好既政權,最低限度是不要引起公憤,令人想推翻政權。
世界有好多政權,都係有唔完美既地方,但較成功者,最多都只係對政策有所不滿,未去到要大改革,因為以大局睇,普遍人民都有基本水平既生活。

但如果一個政權令中下層出現愈來愈多既社會同經濟問題,咁政策的不滿就只會變成火上添油,成為導火線。
讓子彈飛 張麻子 殺黃四郎 一幕 同解
反抗唔反抗就一定死
呢啲post連尼住又唔推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞