政府絕對唔會讓步 讓一細步都唔得 因為佢哋唔可以俾你成功 因為只要成功左一次個無力感就會消失

485 回覆
3173 Like 26 Dislike
1唔知國教爭乜,但你睇而家中小學係唔係國教緊?
2 廿三係冇成功,係田二叛票,政府唔夠票過。只係成功令田轉軚,老董第二朝回應係早晨。
正確
上面唔咗階段性勝利係冇錯 但唔係好似泛民咁拎嚟攞彩 係拎嚟累積人心 因為大部分人都係輸就失落 贏就膨脹
已完
hi廢青巴
點解會戰都冇戰過
因為
人哋係巴解、哈馬斯
呢度只有民陣、今天你
op有心人
其實我地呢一刻可以點做?有咩可以做到?
屋企兩老都覺得事態嚴重
香港會冇咗最重要嘅言論自由
階段勝利唔係錯唔錯
階段勝利係一種無中生有
望梅止渴畫餅充飢
而家眾人行埋去發現梅餅都是假
渴到死餓到癲
沒有
一鼓作氣 再而衰 三而竭
就係當年廿三條贏咗 喺宣傳上拎咗成功嘅果實 之後好多都過唔到 但係泛民唔識乘勝追擊 搞到今日咁嘅田地
抗議係對自己人用
對敵人係冇請願呢個行為
1 如果過埋國教,中小學仲衰啦。開口埋口毛主席,習大大,我家就在紅大陽旁呀

2 今次一樣啫,建制中人你估個個想過咩。提出投暗票分分鐘條例過唔到添呀
終於等到巴打呢啲咁嘅人出現
講得好岩 我地絕對唔可以氣餒
唔好心死 我地仍然把握緊機會
要對政府每一個條例都要有批判性思考 諗下係咪岩同錯 依家已經係廿一世紀 理論上民主 自由法治精神應該要越嚟越進步 而唔係好似依家咁 不斷俾人以溫水煮蛙嘅方式 去一步步剝削緊我哋嘅權利
香港人 今鋪真係要企出嚟 就算真係唔能夠以行動去抗爭 大家都要不斷散播呢個訊息出去 比身邊嘅人聽逃犯條例到底有幾嚴重 起碼要大規模喚起民智
加油香港人 我好愛香港 唔想佢死。
又中咗
你贏咗都要唔比你覺得係自己贏咗
冇咁多人出嚟 田二少會轉軚?過唔到就已是係贏咗啦
我又唔會太重責呢班廢物
主要因為打後佢哋得票唔夠多
如果03打後連續五次有過七成票
唔會係咁
所以
怪,只怪人哋巴勒斯坦萬眾一心
呢度我是中國人一顆中國心
1事實不會,呢一秒深圳第二中學都不會,係要學雷鋒就真既
2不會,冇人信暗票
唔係賴 係要分清楚而家形勢 思考下點重震旗鼓
呢種心態會導致下一次輸
而且不停地不解為何上次得今次唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞