世紀帝國2真係好勁,而家仲有人玩

718 回覆
681 Like 17 Dislike
viper可以封聖架啦
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ensemble_Studios

ms係用錢買返嚟,明明當年玩嘅唔係ms出品
最勁果個viper無屈分,如果唔係可以重高分
走去COW女就真 好似下個禮拜又飛去德國搵佢條女
rise of nation 好玩d
正,有絕地武士,ATAT, 黑武士
幾耐之前呀
以前msn zone 年代
主流都已經係封快.
識城快係最基本個d.
中學唔知打左幾多個鐘
同班同學有個打到去wcg 代表香港打cls
我地試過5打佢一個都輸
冇冇人玩過三劍俠
跪求仲有無得DOWN神話世紀
大賽好似未輸過?最近個Hidden cup 2 都係佢贏
隻game 最失敗係食cpu核少,人一多就lag

如果可以4v4,每人一千人口咁就正
你voobly aom咩名
搬去Germanynorway咁正唔住
以前都好中意玩
但玩極都係超垃圾
同FRD玩佢讓埋我一齊升到最盡先互攻我都可以輸到仆街
有mod可以一千人口,但你會發現你跟本控唔到咁多兵
同人玩更加冇機會爆到人口
我間唔中都會開嚟玩,我屋企有好多舊驚,有時係屋企冇野做就會玩,有時玩果陣係度諗,到底呢個世界係咪得我玩緊呢隻驚,唔知點解就會覺得好正
真衰!
童年回憶
如果多d 自動化野就好
起兵個度多d自動 setting煩少好多
種田又係,個農場冇哂田既setting就住部企哂係度
多d自動化野,可以集中戰鬥
3 你點出都係死
一定有班die hard fan 因為唔想重新學習而留守
像CS 一樣
要去到CS GO 合哂你老屎忽心水先肯玩
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~~~~ yeah
平時打開電腦多,成日一人多就卡兵卡船,船去左陸地,兵就卡左係海到,仲要其他兵行一下停一下
之前樂古既兵堡 箏堡 逃村 信長/三國RPG evo進化論
好懷念
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞