世紀帝國2真係好勁,而家仲有人玩

718 回覆
681 Like 17 Dislike
D/S定 D/K?
D/S好似係dataset, 即係你用緊邊個版本
如果你用steam,rank可以係multiplay介面睇到
或者玩multiplay入room,你前面個數字就係
新手都係1600
RM係random map隨機地圖, DM係death match死戰模式
即係輸得多,就會低過1600
係呀,你勁既,打這個2000分,可以賺到好多分
佢贏你唔知有冇5分賺
係呀,你勁既,打贏個2000分,可以賺到好多分
佢贏你唔知有冇5分賺
剛打左場,但無扣到分,1VS1被封快KO左
我驚我會輸到變零
有印象玩過一隻 rpg 劇情圖叫最後武士
試過單機清晒 d 兵玩左勁耐
講左咁耐佢一直都突破唔到
其實有無MUMBLE DISCORD ??
出幾多集都代替唔到經典
可以玩非排名既,自已開個場搵人打練習下囉
唔驚
elo 好易賺
搵差唔多ELO既人打1v1 贏一般都有15分以上
請給我黃金
係咪有方法惡意不同步
成日就贏就不同步
無分賺仲要扣分
2正在有map editor
所以改到幾十種唔同類型玩法出黎
如果而家optimise 下個map editor再方便同就手既應該可以再戰十年
以前讀書時整map可以整成個月,自己有幾張圖係樂古好流行過
以前唔係好識玩, 冇乜點研究, 依隻game就算9玩都好有趣
巴打平時會唔會開台直播?想睇你地打
世界笫1個個?
仲有冇人玩村逃 死守 進代論?
想問係咪唔洗再科金 包曬所有文明?
同可以上網玩?
係shiver 唔係silver
同daniel差唔多勁,但daniel 1v1勁D,都有贏過D神手,打TG可能shiver穩陣D
以前有個劇情rpg
中世紀攻城,有得升lv,裝備
可以招降某d大將
勁好玩
應該只係得原版遊戲AoC
本身假期前Steam特價都係得AoC先係-80%=$3.99usd
包晒所有文明成個組合 假期前特價果陣係-7x%,大概8x hkd
包上網, steam key 黎
不過好似唔包擴充包(新文明)

可以玩住先之後等steam特價再補買擴充包
https://store.steampowered.com/app/221380/Age_of_Empires_II_HD/

steam依家唔包擴充包版本賣緊119
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞