世紀帝國2真係好勁,而家仲有人玩

718 回覆
681 Like 17 Dislike
steam玩aoe hd版好鬼lag
voobly玩順好多
打邊隻AI先,間唔中都開台打D 29 AI,14?
的確係多D人一齊打先好玩D
我呢度有固定幾條友都會打AI, 要多人實夠人
成功引到你自post
Aoc 電兢難
我卻這樣貪
自己睇台, 台主好好人架, 打得柒都唔會屌人
https://www.twitch.tv/lazylaanzy
以前唔洗錢架wo
免費有AOFE, 不過要用vlan 連線
番版你可以單機打, 試過破解版唔知點解lag到爆炸 雖然正版有時都lag
依家人流係哂v 同 steam到, 你番版好難搵到人同你對戰
覺得貴可以等steam 特價, 2折3折
不過早買早享受
有左基本功之後,應該睇咩教材去學勁啲
依家成日玩cba
上youtube睇高手玩或者睇比賽解說學下攻防概念
https://www.youtube.com/watch?v=kxy8u_3lCu8
睇緊依個,唔敢話學,見識緊... 我以前引豬係用村民,亦唔識用羊explore
睇到12分鐘,發覺佢除左一開始外,好似無咩起兵,定係收晒喺個馬房度?
12分鐘後都有出馬喎
一開始出斥候封快,擾亂對手經濟
出左一定數目就專注經濟升城
睇到咁上下已經唔太跟到
同埋我見佢地畀人打既時候,會喺中間拎拎舍舍起個城門,點解呢
起城門呢樣viper近年好鍾意玩
一個用法係擋住敵人去路防止佢地入到資源區
二來viper鍾意用城門整陷阱困住對手啲兵,呢樣多數係玩野多
time 17:23 點解佢要town center隔黎起個伐木廠?

起火既應該係兵房,旁邊啲木牆仔有咩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞