世紀帝國2真係好勁,而家仲有人玩

718 回覆
681 Like 17 Dislike
佢七分幾鐘就開始起
同埋我見佢可以炸左一啲自己已經起好既建築物,但我對電腦時唔得
佢預你封快,一係佢快過你,一係佢起牆守再自己城快
㩒del就可以炸建築物
想玩村逃
以前係voobly 玩劇就上過2000
其實三都好好玩
一炮掃低幾隻步兵
騎兵兩三刀拆炮
宜家仲有無偉玩兵堡應唔應該買
可能1:我台其中1個打唔贏1v1 Barbarian最難既人俾負皮
可能2:打唔贏舊AOC電腦最難既人,覺得我講舊AOC電腦最難好廢=打唔贏既人好廢(我冇咁既意思[/size=3]),而對號入座俾負皮
可能3:覺得我話自己仲只係打電腦既廢柴果陣都可以打贏4個AOC電腦最難...之類=晒命([size=2]我冇晒既意思,只係打過咁多種AI,相比之下個人認為舊AI好廢je)
可能4:認為「你睇我打果個Barbarian係勁好多,都勁過Steam果個預設AI」呢個講法係錯既,覺得Steam預設AI勁D
可能5:睇我唔順眼,見到我就想俾負皮
可能6:唔小心按到/想俾正皮但認為↓係正,↑=負
..........慢慢諗啦我唔玩啦
複合font搞到咁樣...明明預覽OK...
到依刻都未試過打贏1vs7最難電腦
Mission阿提拉第6關中等
打咗好多次都贏唔到
最後玩標準過關算
蒙古唔記得3定4關打女真個世界奇蹟,點玩都破唔到,出埋秘技都破唔到,限時果下死
我上邊講錯咗
係席德第六關中等至真
打左好多次都捱唔到
搞掂陸地搞唔掂海
搞咗海先又頂唔住陸地
重掛住打機? 唔籌備下六月九日遊行之事?
原來已經有3 4 玩咗十幾年仲玩緊2
早幾日睇左位巴打分享,成功過左蒙古佬第三關
收拾工程師之後,留架衝車投石車繼續拆綠色啲塔同城牆。跟住成村人搭船去右上角種田起城,生返啲村民搭船返左邊地圖掘金石,用矛兵吉吉兵喺奇觀右邊埋伏,出四五架衝車衝佢老母世界奇觀
Viper 好似弱過以前好多
如果唔限時就容易
試左幾次先成功,跟著慢慢種田儲資源
蒙古佬第六關又係搞笑,由北岸攻南岸
磨到匈牙利唔夠資源起世界奇觀
最廢既廢青消失左,可能拖到40分50分鐘升左帝先開始出兵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞