沈陣營第二百二十一期 - 師父淡倉聯盟: 屎波架撐多ENDGAME

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
冇乜特別意思,純粹想食到贏國盡
今晚85台係咪有師父?
可以見師父啲真漿
好耐以前喇 同埋實際俾價唔係我負責 所以我都唔清楚
我個位唔駛牌 主要俾啲想入行嘅人邊做邊學
所以乜柒辛若嘢都隊哂落嚟我到做 包括呢啲大熱天時行十幾條街影相

我嗰陣係跟過一個懶閪 佢會mark咗附近差唔多條件又有價嘅舖位
出去睇吓個環境(當然都係我去)
如果差唔多就用番嗰個價再畫隻龜
已開定新post
沈陣營第二百二十二期 - 師父租樓好開心
https://lihkg.com/thread/1145136/page/1
尋晚臨訓前屎忽痕入左注迪迪尼,搏佢業績唔僲衰得去邊,訓醒就唔見1.75%
做咗調整,入多咗1股$GOOGL, 止蝕$MGM同$FIVG,仲有30美金利潤

由5嚿幾水利潤玩到冇
終於見真章
港股唔掂
沈判
點解美股仲想升
但係 美股冇乜反應
個deal咩結果老美都係贏 跌夠吸完貨就升得
屌你老味 騰訊新個隻遊戲真係笑到仆街
https://lih.kg/1145005

邊個弱智會玩
岩岩開市姐
正如有線上午笑鳩師父, 下午就俾師父屌打番轉頭

起身再睇好過
目前8千鬆嘅美股唔再掂住,淨低嘅較為硬淨,咁嘅情況睇唔通,頭先twitter望吓,係公告咗加關稅10號正式生效,但Trump又等緊共匪回覆,講We will see,即可能如果美帝滿意嘅話又唔郁住

等下星期消息先,目前做好做淡都有機會瀨嘢,大絕靠邊站好啲
連隻$GNOM etf都走埋,留低 $AAPL,$GOOGL,$HACK同$LEVI算數,呢幾隻有把握啲,再入就入$HACK
不變應萬變
反正長線投資
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞