沈陣營第二百二十一期 - 師父淡倉聯盟: 屎波架撐多ENDGAME

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
呢位兄台成日見佢跌市屌股票嘅

屌你老母臭化閪,地鐵,中電
https://lih.kg/1144064
明明應該要進入加息周期 又扭曲市場
師傅早晨\|/
食屎啦 屍咩撚嘢苦
[變數]美國尚未發出提高對華關稅既正式通知
https://lih.kg/1144164
噚日睇到篇文,自稱係一個前贏國無人自動車嘅code狗,佢話全個贏國無人自動車都係做假,呃經費及補貼,由於冇得證實,只可mark
佢係有精神病要食藥控制嘅
所以大家應該包容下佢
炒股太上心會黐線,青山醫院外面草皮長期坐條友喺塊白版劃線,問姑娘今日升定跌,就幫佢白版劃條向上線。話今日升百幾點,佢就安靜晒

以上幻想
依D其實真係無得估,市場要炒作就自然會升
345係廿蚊時已經30幾倍PE,都已經覺得貴
又唔覺得有咩業務會大幅增長
點知依家炒貴一倍,70倍PE都仲企得住,完全理解唔到

驚執輸既唯有輕輕小注玩下,當係分散投資既其中一小部份
要大注博發達就真係不了

所以真係要用閒錢買股先好
4 suk
開股票戶口應該證明iq最少有100 先得
買地鐵中電捱下少少價都咁屌 如果買咗何不超智能果啲股會點
文錦個friend早星期都大大有推
話年底見$7 $8
其實我哋一直有討論呢隻,三個幾時覺得佢貴咗少少,業績又唔太好,但今次業績改善咗,班日本佬搵到增長點,就係諗會唔會走寶?
依D其實真係無得估,市場要炒作就自然會升
345係廿蚊時已經30幾倍PE,都已經覺得貴
又唔覺得有咩業務會大幅增長
點知依家炒貴一倍,70倍PE都仲企得住,完全理解唔到

驚執輸既唯有輕輕小注玩下,當係分散投資既其中一小部份
要大注博發達就真係不了
文錦個friend早星期都有推
話年底見$7 $8
姑娘會喺師父塊白版劃條向下線,話跌咗500點,大師又中,話升市師父會咬人兼嘈
高追,不了

有緣份嘅話自然會入到,亦變成另一隻維他奶
樓1發生咩事?
樓寶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞