沈陣營第二百二十一期 - 師父淡倉聯盟: 屎波架撐多ENDGAME

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
呢啲唔走嘅,google我加咗1股,貿易戰對佢冇乜影響嘅,萬一贏國要開放互聯網,佢就係利好,生果跟股神,隻etf做網絡安全,冇影響,淨低嘅levi's家陣多數越南同馬來西亞等地生產,

Apple喺贏國代工麻煩啲,會照打稅
mgm走咗先彈
依家係唔係想磨到係星期五收市落282?
劉鶴取消訪美行程??
https://lih.kg/1145248

GG了
依加3隻美股3隻EFT 得返隻KO同biotech ETF輸錢 C啱啱平手
外圍無反應, 再睇定D先
唔撚傾出柴油艦隊打鳩小美帝
唔知真假嘅消息,照正上咗機飛緊,中途回頭?
半夜就見真章, 老美成日趁人訓覺先大波
無事發生
師父又贏, 夾實D熊
美股咁嘅走勢,共匪似要跪居多?

呢招我記得喺韓戰傾停火用過,美軍唔同意停低傾,係打住傾,條界喺邊就係打到簽署停火協議嗰時嘅實際控制位置

當時美軍佔上風,北韓日日死人多,金日成頂唔住壓力,再打落去男人死晒,催住要停戰,結果美軍註守南韓,其他外國軍隊全部撤出,戰孚按其意願去邊個地方,當時共匪嘅所謂志願軍戰孚有啲醒嘅去咗台灣
打住傾嘅好處係唔會喺喥兜圈,有現實嘅壓力,如果關稅一開甚至擴大,出口嘅貨品即時要跌錢,包括運送緊嘅,一就唔落貨掉頭走,一就呢幾日傾掂

如果傾唔掂嘅話,反雜種嘅會推佢落去唔奇,換個人
由於美帝通過咗「台灣保護法」,同加關稅,派航母戰鬥群去伊朗差唔多時間,有理由相信全方位比壓力共匪
係睇習仔夠唔夠薑玩落去
好多年前又唔係咁計 97 前買樓難唔難
習種仲垃圾過肥金
我老豆讚佢勁比人煽動哂d民族情緒
坊間好多低能廢老飲英國人奶水大文革又走難,
轉頭屈人英國佬起機場青馬掠水, 而家我地中國人強大云云
由於美帝通過咗「台灣保護法」,同加關稅,派航母戰鬥群去伊朗差唔多時間,有理由相信全方位比壓力共匪

還有美中關係委員會今天,已經講到明逃犯條例通過香港關係法好大機會玩完;還有美國已經定期派戰艦巡航台灣海硤,根本是全方位……
白宮:中國稱願與華府達成貿易協議

https://finance.now.com/news/post.php?isapp=1&id=505740
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞