[六弟歸位] AC米蘭球迷討論區 128

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
要求唔高,新教練好似加斯柏連尼咁既級數就滿足
皇迷康打點睇

Christian Eriksen has verbally agreed to join Real Madrid in the summer according to Spanish media.

Real Madrid will pay a massive £129 million.
MMA熱係時候買阿屌頂大力神
糷迷康打點睇

Christian Eriksen has verbally agreed to join Real Madrid in the summer according to Spanish media.

Real Madrid will pay a massive £129 million.

1年約129M鎊
屌蘇加埋65m打包走啦
想係熱手上買人係咁
可能加巴利落去
你當列維傻架
呢個係撚撚
但列維真係傻架, 當年比AVB 9洗錢
不過玩球場, 應該賣完都唔會比肥普洗得多
黎緊我地整新球場又係煩,又唔係自己球場但又要出舊錢咁樣,屌你老母
一早應該整, 意大利佬真心好垃圾
好似係車仔果時想買羅隊

干地在任兩年, 有D意甲兵真係麻麻, 唔知係咪佢想要啦
我地條龍骨其實唔差 反骨龍-羅馬-巴卡?-拍雞-水槍 衰係撚頭手

嗰陣幾撚驚撬走羅隊
又唔見佢撬自己舊將魯加尼
想側側膊,唔多覺,屌你啦
所以干地唔會黎
成個米蘭就係俾走數撚搞歪哂
大家都係南斯拉夫國家隊出身,識咗咁多年,唔覺得會為呢啲嘢反枱
蒙隊高質
真人兵變
會員追數
Leonardo was present at Milan's training today while Gazidis and Maldini were not
西維爾告知米蘭將不會買斷安達施華
自從咁多人冇找數成隊波起少少又跌過
走數狗大陸佬入主,有班唔知真心定假膠喺球場拉 “We are so rich" banner,真係柒到唔敢睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞