[六弟歸位] AC米蘭球迷討論區 128

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
政府:明日大罪起好就有世界級球場邀請世界級強隊黎港
由林柏特領軍的打比郡,於周日鎖定升班附加賽資格,爭取來季升上英超,而諾域治以2:1打敗阿士東維拉後,鎖定本季英冠聯冠軍。
由林柏特領軍的打比郡在同日以3:1擊敗來訪的西布朗,得74分以第6名排位完成賽事,聯同列斯聯、西布朗及阿士東維拉角逐升班附加賽,爭奪最後一個升班席位。

打比郡將會鬥列斯聯,而阿士東維拉將會鬥西布朗。 此外,諾域治之前已經與錫菲聯鎖定來季直接升上英超的資格,到了周日之戰,該隊作客阿士東維拉開賽僅7分鐘就由球隊首席射手迪姆普基先開紀錄。主隊於7分鐘後由莊拿芬高查扳平,不過諾域治於終場前4分鐘由馬里奧維蘭斯奠勝,以2:1勝出。 賽後,諾域治以46戰得94分贏得英冠聯冠軍,次席的錫菲聯作客以2:2賽和史篤城後,以89分完成賽事。

撚頭智力有無林伯四分一
波唔夠踢,又要俾朱慧珊撚,不了
入大嶼山睇波 多撚謝
要包容囉清
地靈人傑,撚撚都變世界級
但撚撚唔使降班,所以撚撚>林伯
你叫撚頭去教打比郡一早降咗啦
禾地要g持撚撚
啲人成日都話外國啲球隊因為香港大球場容量太細所以唔嚟,但講真有幾多隊波真係可以坐得滿4萬個位 仲要係銅鑼灣,第時如果真係搬咗去大嶼山真係搵鬼去
人哋啲明叔 林伯 哥狗拖舟
我哋啲明叔西恩撚
西多,不過都係廢
我仲有keep 嗰場波飛同場刊
唔係話西九起新球場咩
唔係啟德咩
咁我地都出過安76 0既.
我地明叔最勁係老馬隊
點解猁隻TAA咁撚勁,我蘭隻卡拉咁撚廢
屌, 又諗起佢傳失左比祖狗反勝........
勁嗰隻conti比撚頭練到收咗皮
教練決定一切 比個18歲美斯撚頭 照樣坐冷板之後平賣人
撚頭會救美斯30碼9ban同斬波比波叔頂
點解猁隻TAA咁撚勁,我蘭隻卡拉咁撚廢
教練決定一切 比個18歲美斯撚頭 照樣坐冷板之後平賣人
撚頭會教美斯30碼9ban同斬波比波叔頂
痴撚線隻taa今季已經13助攻,卡拉之後5季加埋都唔知有冇13助攻
4萬人都ok , Rugby 7 年年係大球場打 位置ok 又夠人數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞