[六弟歸位] AC米蘭球迷討論區 128

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
之後得返打廢辛可能會睇,
12點開波+最後一場主場, 等睇撚帥比全場屌老母
下,大把人撐撚喎
有時我都懷疑係自己唔識波
reddit twitter fb 睇法永遠同呢度相反
你岩都係唔係睇

ACMilano94
Inzaghi•17h

It was never about just Bakayoko being late to training. It's about the players not reacting and not giving their all. They deserve to be punished. Gattuso has also certainly lost the locker room, so he had to do something. I hope the training retreat pays off, but honestly this should have been done weeks ago when we were still in control of 4th place.
唔係話唔罰得 但咁樣借題發揮同連座埋其他人
Why not get rid of the useless players at the club that are not fit to wear the shirt changing managers won't help when you have shit players at the club

冇諗過係教練問題,100%球員錯
屌 換教練未
個個人睇波心態唔同。有啲人覺得鍾意隊波點都要支持無論點差都要話好。 有啲人就少少唔好都屌到冚家鏟咁樣,恨鐵不成鋼。 鍾意嘅方式唔同

當然,有人覺得查仔打得好suso打得好我都好唔明
名宿D光環真係痴撚線
過咗成季打出黎乜野form都冇 你話教練完全冇責任?
上季edf 羅馬反cup巴
edf訪問果時都話有專門針對咁練過
撚撚到而家淨係話態度
上場輸緊兩球打少個果時我見班球員衝上去搏緊
最shit咪撚撚LOR屌
依單係撚帥處理手法有問題, 但Reddit Twitter一面倒屌巴卡同其他球員

而預測陣容d留言大部分都係講一定要出巴卡
最主要係而家撚撚冇揚長避短不得止
仲磨平晒班後生仔
Piatek 本身狀態ok 黎到一直勤力 仲有望爭神射
中場供應唔到佢一場射唔到一腳都算 仲要比人賴做輸波原因
撚撚想佢老馬咁一扭五入波?
唔計龍門,RR會唔會最高出場時間個個
之前唔係佢叫班球員瞄波叔斬, 我唔信

怕基都比佢玩謝左, 傷之前狀態已經沉左
唔輪換玩死班球員
公道講句球員都有問題啦,撚撚9球員1囉
咁遲先反撚 抵
蒙隊終於等到出師有名+李安馬隊唔係度
有傳:
李安位置穩定
temp off Conte 7~8m 年薪
解釋長遠發展
有一定份量轉會權
https://sempremilan.com/sm-leonardo-will-stay-as-ac-milan-prepare-tempting-offer-to-conte
CONTE
巴卡有冇機留係道
巴卡mom =克勤拎高分
所以鳩俾=唔sick ball
球員最多3啦
始終無油上高速公路又真係好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞