[六弟歸位] AC米蘭球迷討論區 128

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我有個喺聖西路鏟草既親戚收到風加度素教埋下季
米體(呢個SOURCE), 都體, 羅體, 全市場基本上都唔需要深入討論
Sky Italia's Manuele Baiocchini says Gattuso tested out the 4-2-3-1 formation during training this week.

又要試陣(作死)了
其實撚撚出咩陣 都係踢得一樣
有翼陣=Suso+查漢=冇翼
真,舊屎你點上碟都係屎
咪又係咁踢
鳩射鳩斬
個重點都唔係陣式
而係無戰術配合
撚 : 自動波自由發揮,輸咗係球員無盡力無鬥心,關我L事
50.000 fans are expected to be at San Siro on Monday for #MilanBologna. (Mediaset)
冇戰術變化下 個陣433 , 4231 定352 都係換湯唔換藥
貼錢買難受
放牙蘇踢翼無速度
回中路無視野
永久遠離禁區
D膠層有冇考慮過球迷感受
50000撚迷去睇撚帥最後4場波
50000名球迷入場保撚
睇直播都話可以訓教, 係場入面除左屌佢老母都唔知有乜好做
呢啲波真係要坐南看台同班癲佬一齊癲
Milan confirm that Caldara tore his ACL in training after a collision with a teammate and that he successfully underwent surgery today that will keep him out for 5-6 months.
班人係咪買咗季票呀?唔好蝕比隊西波
入場再拎膠樽扔鳩撚頭
印象中上季嘅季票真係好賣咗好多,不過今季好唔好賣就唔知啦
D意大利佬當飯後娛樂姐
Buy glass for 35m
算啦估唔到既
真係高強度訓練整傷caldara

AC Milan discharge workout after three days high intensity
in撚撚we 7s
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞