[六弟歸位] AC米蘭球迷討論區 128

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
撚頭:下季單線啦
呢d消息仲好j過簽到一線球員
等於世三加盟
【Now Sports-體育】時代不同,戰術不同,AC米蘭教練加度素更認為,球員的態度也不一樣。

41歲的加度素(Gennaro Gattuso)屬紅褲子出生,在1999至2012年曾為AC米蘭贏得兩次意甲、兩次歐聯,如今成為了紅黑兵團的主帥。對於現今球員跟自己當時如何比較,加度素說:「球員的心態改變了。當年我初效力A米時,剃鬚時留下了兩條毛髮在洗手盤,立即被哥斯達古達摑了兩巴。」「現在教練跟球員說話時要很小心,若你談及一些事情,他們會開始投訴及找藉口,世界變了。」他續說。時代變了,A米的帥位在下季也可能會變。由於球隊僅排第7位,有傳加度素將會下台,由燕豪芬主帥雲邦美回歸執教,或以季中被羅馬辭退的迪法蘭斯高入主。圖片來源 : ©AFP

正宗老屎忽諗法
轉會權對佢最重要,係狙同車走唔多唔少都因為冇買佢要既人
應該係唔少教練心聲但你戰術咁垃圾又唔識訓練根本唔關呢樣事
講到隊波聽佢教聽佢話就無敵咁
兵變之前隊波有幾唔聽佢話, 最多咪上年卡叔罷操
阿叔你連輪換都唔識呀
米蘭球員精神力太弱,辣殺!!
無人留意到最後嗰句嘅
雲邦美同迪法蘭斯高都傳過, 唔係新事啦
大師兄今季打到同AJAX同分, 歐聯死亡之組出局
點都好過撚帥
PSV 係衰防守
我地唔係要搵好過撚, 係要搵個好好多
原來berxxxxx 係大師兄隊波到
係, 有手有腳都好過撚帥
Müller reportedly has offers from abroad, with Serie A clubs AC Milan and Inter Milan both being interested, as well as unnamed suitors from England. This is just speculation, but it wouldn’t be surprising if Pep Guardiola’s Manchester City were involved — after all, Muller was an absolute monster under Pep in 15/16.
According to a new report by kicker, Thomas Müller may not be happy with his role at Bayern Munich and could potentially consider move away from the club.
梅拿有撚用咩
波叔進化版
而家真係乜球員都加個名上去
全世界加盟黑哨米蘭系列
真係用唔著
教練未定傳乜人都假, 如果干地唔知佢想要乜人
干地:你買架gtr我就教
LM:我買美欺呀
干地:我要gtr!!
LM:一係尼馬啦
干地:我要gtr!!
如果係巴西人都仲有少少可能性, 梅拿行開啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞