[六弟歸位] AC米蘭球迷討論區 128

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
巴卡約高經理人表示巴卡約高當時選擇行高速公路,但燃油用盡導致他遲到。
Probable XI vs. Bologna (4-3-1-2), according to GdS:

Donnarumma; Abate, Zapata, Musacchio, Rodriguez; Kessié, Biglia, Çalhanoglu; Paquetá; Cutrone, Piatek

拉素
撚式焦土
通過冇反撚測試
希望唔好歐霸都冇得打
唔識,留名
預左啦
依家連巴卡都唔出
Gattuso left Milanello with a grim face as he was visibly disappointed by the behaviour of the players
Baka唔愁下家,同你玩盡佢
企開d啦屌你老母
老老實實係咪無打電話比牙撚請假
巴卡:反正打埋呢幾場就走
痴撚線, 唔出巴卡鬥氣, 仆街啦撚sir
出拉素 可以skip 早抖
哂氣 由得條友搞死隊波都冇人理或冇權理 心態真係幾平穩 on9
✨Giancarlo 🐈 🏳️‍🌈 🇪🇸@giancarlo1985g1 3h3 hours ago
More
Replying to @TheMilanBible
Given an opportunity to be a starter and given plenty of support here... Yet he doesn't seem to have fully appreciated it. If he can't be an adult, let him go. We should just look in Brazil for more players. Paqueta cares about Milan

D反巴卡真係痴線
場場最搏就係巴卡, 巴卡攞左幾多場MOM
撚帥玩野罰五日操就無人屌, 根本淨係罰巴卡就無人有理由兵變
唔知雙前會唔會有咩火花呢
打賤種烏雞出過了,柏基傷之前係幾好
冇巴卡一早唔洗爭前4啦屌奶星
btw 呢隊波又打兩點半, 好撚on9, 又慳返一場閪波唔使睇
阿撚趁走都冼我地一獲
呢季都唔睇算
本身已經踢得西
仲要搞D咁既野
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞