如果王家衛拍avg4會點

255 回覆
905 Like 14 Dislike
英雄 兩個字
咁真係同佢鬥長命
如果有無限手套你會唔會從頭嚟過
全陪人企係度唔郁等開戰,然後每個人都回億下自己D家人情人情婦/夫既唔開心事,間中穿插下做愛,愛下酒,自殺又唔死得,美國上尉就望下CARTER張相呆幾分鐘咁,然後D石就突然間由其中五個手上出現,裝上手套然一閃就結局各人各自拜下山懷念下IRON MAN,有情婦/夫既又去做下愛,有家庭既又食下住家飯睇下電視碌下IPAD電話咁。
Parker: 我曾經聽人講過avengers打完之後 會喺紐約食漢堡包,我以前好期待,但依家已經唔想試。
高質
Chris呀 起身呀 你唔打thanos邊個去打呀
Morgan復機,密碼'I love you 3000'
最後一場,Thanos 見大勢已去,同Iron man 講:
不如我地重新開始
會有好多鏡頭食煙
啲音樂變晒一係好溫馨一係好詭異
仲有張家輝扮黎明
CM負責喺最後嗰幕出現,吹頭吹十五分鐘,完
我想告訴你,我找到那粒石子了
seed呢屌你
link/番號都ok
支那01
羅傑斯:「唐尼,讓我們重新開始。」

Peggy to CA:「如果有一天你可以忘掉過去,記得來找我。」

「粒子只有一樽,機會只有一次。如果拎唔到寶石,請唔好番黎。」

「如果愛可以用係數字衡量的話,我希望這份愛的數字是三千。」

Ironman to warmachine :「你知唔知道有d軍人係冇腳。」
Ironman會變左耍宮家六十四手
Captain會耍詠春
拍完之後啲清談節目主持問蜘蛛俠同hulk有無劇透
但佢地都唔知自己演撚左啲乜
正式上映之後,原來兩個啲戲比人cut撚晒
後來劉華到美國宣傳天機2嘅時候又上節目
從容咁回答:放心啦,我92年拍果啲到而家都未上
(劉華當年上smap x smap都係咁同木村講)
之前呢條友唔係同AV4 一齊上映

輸左瀨地硬?

又吹奏?
最後係ANTMAN縮小走入THANOS屎眼,
再變大獲勝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞