如果王家衛拍avg4會點

255 回覆
905 Like 14 Dislike
如果有多一粒靈魂寶石,你會唔會同我一齊跳
鷹眼:跟一個人合作久了,你的習慣或多或少會受他的影響。雖然我很熟悉這種香水,可是我怎麼也不習慣從別的女人身上聞到。
Sam,今日我把盾牌送給你,往後的路,你是一步一擂台。希望你像我一樣,拼一口氣,點一盞燈。要知道念念不忘,必有迴響。有盾就有人。
tony stark覆機,密碼:i love you 3000
我以前聽人說過如果化灰的話,灰從身上飄散出來的時候像花一樣,很好看,想不到第一次看到的是我自己飄出來的。
炸魚薯條丫 好味呀
等咗十年先至有得睇AVG2預告
洛基:今次你唔帶返個舊鎚黎?
雷神:佢走左
洛基:點解啊?
雷神:佢話想換換口味,都啱嘅,宵夜都有咁多選擇,何況係主人呢?好好地炸魚薯條,食咩cheese burger 呢?
洛基:小事嚟嘅,佢唔換下口味又點知你先係真材實料,佢遲早會返黎搵你,你放心!
隊長 不如我地由頭黎過
隊長:或去或留,我選擇了留在我的年月,那是我最開心的日子。
媽阿好柒阿
strong post lm
會坐2046既火車返去過去
其實BUCKY定WINTER SOILDER只不過係兩個名姐,呢兩個名後邊都住左一個受傷既人
15fps
交粒石出黎 >>斬頭
雷神:我話我要粒石啫 你偏偏送條命俾我
成套野得幾個人
可唔可以唔打呀呀。。
唔得
可唔可以留低左手。。
唔得
十秒之後 .....死
Ironman: cap 由呢個系列上映開始 你同我係朋友 呢個係你同我都無法否認嘅事實
Antman: 我以前以為五年很快就會過去,其實是可以很長的。有一天有個人指著手套跟我說,他說會因為那一分鍾而永遠記住我,那時候我覺得很動聽...但現在我看著手套,我就告訴自己,我要從這一分鍾開始消滅這個人。
笑撚死
「老闆,一份芝士漢堡。」
「又是芝士漢堡?每天晚上吃不煩啊?」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞