如果王家衛拍avg4會點

255 回覆
905 Like 14 Dislike
我寧願做一日captain,都唔要做一世Falcon
蜘蛛仔:化灰嗰下,我以為我會永遠見唔到Mr. Stark。我冇諗過,我下一次見佢嗰陣,卻係永别。都啱嘅,人點可以唔别?我想喊,但係我冇喊。
垃撚圾
Captain: 我曾經聽人講過,當你唔能夠再擁有既時候,你唯一可以做既,就係令自己唔好忘記
雷神:好多人問我,點解爛左個鎚,又整個新既鎚黎用,其實無咩特別,只係我鐘意。
聽過,沒有腳的那種嘛。你這些話哄哄女孩子可以。你像鳥嗎?你那一點像鳥?你不過是我在唐人街撿回來的酒鬼而已。像鳥!你會飛的話就不會呆在這裡了。飛呀!有本事你飛給我看看?
王家衛都拍過一代宗師架!大家除左作對白之外,仲可以形容下王大導D慢鏡
呢個似啦
Stark: 我一路以為我成世都要著住D盔甲打生打死,但原來無左套甲,我都係一個IRONMAN。
結尾IM 喪禮完 睇番遺言: 世間上既相遇 都是久別重逢
Thanos: 「我一直以為是我自己贏了,直到有一天看着鏡子,才知道自己輸了。在我最美好的時候,我最喜歡的人都沒有在我身邊。如果能重新開始該多好!」
獻醜不如藏拙
聖石,兩個字,有定冇⋯⋯冇既訓底,有既玩曬,你說這話對嗎?
CA:0係我仲未加入軍隊之前,我已經講過: I can do this all day.
又唔好自命清高住
stark:我一直以為我同captain 唔同,點知原來寂寞起上嚟嗰陣,個個都一樣
諗起Mission impossible 2
呢個post 拉高緊連登post 整體質素
十年拍一套邊度嚟avenger s
如果計埋所有構成marvel宇宙既電影,應該到王家衛個曾孫都未拍完
拍ca跳舞都跳半粒鐘
Ironman問pepper: 如果我多套甲 你會唔會跟我走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞