如果王家衛拍avg4會點

255 回覆
905 Like 14 Dislike
Tony請Loki飲醉生夢死
DC應該贏咗
隊長刮so 會刮一個鐘
王家衛我唔知會點
王晶就一定會拍到成部av咁
可以睇到黑寡婦全裸先
仲有會同英國隊長 iron man大戰100回合
想睇葉念琛,谷德超,同黃真真版本

六粒寶石變左「偷食」「婚外情」「性慾」「謊言」「色誘」「一夜情」
會有wolverine 但剪哂啲鏡頭
如果我有多一套suit
你會唔會陪我去打外星人?
場景開始: 鏡頭徐徐拍攝異星球的森林,長鏡頭拉慢拍攝,背景播放悠閒的異國風情慢板音樂,隨thanos在田園間收割農作物。

thanos讀白: 聽講呢個世界有一種冇腳嘅雀仔,佢一出世就不停飛,不停飛,不停飛……一直飛到佢死果日,為左知道呢個答案,我千辛萬苦咁去集齊5粒無限寳石,甚至為左佢,我失去左我嘅親生女。當我得到之後,發現其實我可以透過無限手套去創造一隻……或者,我就係呢一隻無腳嘅雀仔。

「咔嚓!」鏡頭忽然回到小屋,thanos頭顱被thor一斧斬斷。
華人導演最出名之一就係佢

仲有你知唔知外國人有幾鍾意王家衛?
VOGUE 都搵佢黎幫手整met gala啊

無知真係好可怕
Thanos手拿一舊芝士漢堡,請Tony來掰。
一直覺得今次某d位拖長少少
比觀眾感受多d會更好
Captain還石
我終於來到Vormir,我突然想起tony,我覺得好難過,我始終認為站在這兒的應該是一對。
屌。。。淨係拍綠人兩個性格嘅内心戲都玩到半粒鐘啦
Tony Leung
多咗
隻抽位變慢鏡
Tony: Steve, 不如,我地由頭嚟過?
有可能會加插啲賭枱場口 例如THANOS第一幕唔係煲水 變咗鋤DEE
邊個老闆咁睇唔開
會好撚悶
啲英雄一人企一個位
企位前後左右擺得好好睇
各人唔會擋到各人嘅鏡頭
擺定個靚姿勢 就開播音樂
然後就傾計
輪住講野 每人一句 每句得幾隻字
就咁玩足5分鐘 就轉場
做乜鳩咁多吳宇森, 難分真與假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞