做咗三年幾貢茶 你問我答[4]

1001 回覆
13 Like 6 Dislike

人地send比我

人地send比我

比我就叫佢換個杯,唔係報海關

哇 會唔會誇張左對 知唔知邊間
話就前幾日係淘大個間貢茶買奶蓋星森林 超好飲 珍珠煲得好好食

人地send比我

睇到真係笑左
晨早起床遲到了

人地send比我

睇到真係笑左

五指都敢出個下勁

人地send比我

睇到真係笑左

呢個好笑到底有幾大怨氣
晨早起床遲到了

北上尋歡一天勿念
話就前幾日係淘大個間貢茶買奶蓋星森林 超好飲 珍珠煲得好好食

唔飽咩 食一次覺得好滯
啲彩珠係好食啲嘅有冇買蝶豆花 加彩珠好靚

仲有蘋果紅賣嘅唔多 旺角/tst?
晨早起床遲到了

北上尋歡一天勿念

尋歡?
希望你冇穿冇爛返嚟

人地send比我

睇到真係笑左

呢個好笑到底有幾大怨氣

可能忙廢事理
晨早起床遲到了

北上尋歡一天勿念

尋歡?
希望你冇穿冇爛返嚟

d同事帶我去玩
樓豬推介最好飲係咩?等我下次試下

朱古力/奶蓋朱古力加珠
檸檬愛玉 可爾必思
紅豆布甸奶茶
都唔錯 但少糖係基本

三兄弟係咩黎?好唔好飲?有邊樣野飲係最少化學成份

臨近情人節個個送暖

多謝提底送暖

搭嗲我推呢隻呀 好潤好潤 萬寧莎莎果d都有得買

買過 就係用兩次喺舖唔見
我覺得普通喎 用完好油 油勁耐 其他唔會

如果要香果d大把牌子揀 但係番工隻手真係太乾 買得個香字果d無用 所以覺得要用番潤d既先得

但其他一陣就乾 呢隻勁耐

佢好似有分兩隻 一隻係極潤定唔知咩 你會唔會係買左果個
不過如果你覺得笠我又醒唔起仲有邊隻好

綠色個枝驗到有好多防腐劑對手唔好
我今日買左枝梨牌想比樓主但係又見唔到佢

認真咩多謝你
做乜個個嚟探我都有嘢送覺得溫暖

唉你哩左入廚房想比你都唔得

大聲叫我
下次啦 多謝你

好貴 不過個味同貢茶差唔多已經係bonus
如果我係外國應該會野都唔食就係為左買珍奶

紅字同意 不過應該係因為呢間野台灣人開
另外見到有間好似係鬼佬開,平少少 3.59 一杯,但應該無呢間咁好飲
或者過多幾個星期去試下 試完上嚟報告

畀我都揀返台灣人開
又話唔再飲好貴

sorry囉

咁我下次唔走珍珠

咁又唔好 你懶嘛
咁你用粗定幼管

佢比粗我
今日d布甸無咩味
分唔到食緊仙草定布甸

乜大家都未瞓我就未返到
有啲人會要幼 慢慢食 你想嘅可以換
其實布甸咩味 好耐冇食

岩岩食完生日飯返到屋企~
我怕幼會啜啜下卡住
布甸有布甸味 其實我都唔識點形容
但係因為呢陣味我先鐘意

你生日?生日快樂
好凍
唔會㗎
可能煲個個落少咗粉 你食落啲布甸太淋嘅話就應該係落少咗

多謝
返屋企個陣唔算好大風
你會唔會煲布甸
好想食有味既布甸
[
你有所不知 女人之間都係送呢d野比人 收左好多牌子handcream

我收過一次同事送 全舖我對手最傷 佢係咁叫我搽多啲
你有冇送返畀人

我都有送handcream set比人

交換禮物咁

好多禮物收

提底送條under比佢

有under收

提摩果條

交出嚟

唔得

又唔係你個條
放假咩你幾時返工

佢未出比我我都唔知
樓主情人節點過

原本想返工 但冇更可能坐公園掛 唔想喺屋企但又冇工返
希望你有工開

我都無更 正pk

情人節冇更好事嚟

如果要香果d大把牌子揀 但係番工隻手真係太乾 買得個香字果d無用 所以覺得要用番潤d既先得

但其他一陣就乾 呢隻勁耐

佢好似有分兩隻 一隻係極潤定唔知咩 你會唔會係買左果個
不過如果你覺得笠我又醒唔起仲有邊隻好

綠色個枝驗到有好多防腐劑對手唔好
我今日買左枝梨牌想比樓主但係又見唔到佢

認真咩多謝你
做乜個個嚟探我都有嘢送覺得溫暖

唉你哩左入廚房想比你都唔得

大聲叫我
下次啦 多謝你

點樣大聲叫你
一叫等於幫你自爆

好多禮物收

提底送條under比佢

有under收

提摩果條

交出嚟

唔得

又唔係你個條
放假咩你幾時返工

佢未出比我我都唔知
樓主情人節點過

原本想返工 但冇更可能坐公園掛 唔想喺屋企但又冇工返
希望你有工開

去戲院買隔開兩個位

唔係間間可以咁 mcl唔得有冇考慮我哋感受

好貴 不過個味同貢茶差唔多已經係bonus
如果我係外國應該會野都唔食就係為左買珍奶

紅字同意 不過應該係因為呢間野台灣人開
另外見到有間好似係鬼佬開,平少少 3.59 一杯,但應該無呢間咁好飲
或者過多幾個星期去試下 試完上嚟報告

幾個星期 巴打好忍到口

我係香港就不停飲 呢邊咁貴成日飲會破產

每次想飲就記低然後儲起返香港飲
樓豬推介最好飲係咩?等我下次試下

朱古力/奶蓋朱古力加珠
檸檬愛玉 可爾必思
紅豆布甸奶茶
都唔錯 但少糖係基本

三兄弟係咩黎?好唔好飲?有邊樣野飲係最少化學成份

珍珠仙草布甸 伯爵奶茶底都唔錯呀
你突然咁問我醒唔起咁多紫米紅豆奶茶 蜂蜜綠 龍眼花蜜 綠茶可爾必思 冇人工嘢 諗到再補充
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞