做咗三年幾貢茶 你問我答[4]

1001 回覆
13 Like 6 Dislike

係咪又一位天仁巴/絲?你好
目前已經五個天仁巴絲報報數先
多謝解答咁多係多幾多%?
其實20ml好少 我哋冇一行糖係少過20

Hello 我個間多糖會加多0.5比佢
1 --> 1.5
1.5 --> 2

其實果糖機既數字同份量真係冇人知點解 我都係估計

del quote fail
你哋會唔會好好奇然後用量杯量下 同埋啲糖唔使量架咩? 我哋每個星期都會量 睇下部機有冇落啱糖
即係多糖間間嘅標準都唔同?

個個人沖都唔同添
唔好再quote到咁長啦好嘛

其實會自動剪短 真係冇留意 你用咩電話?去反映下
最多我下次quote cut咁啲

Iphone
無自動cut
拉到2046都未見到個回覆

有冇其他iphone巴絲反映下
我會手動cut㗎啦

你果頭咁多野食唔食係大徙
我根本無得揀 除非來回行10min去另一區

你快餐店都唔食呀
十分鐘啫 你放飯放咁耐 我有時行三個字去食

食m記我寧願食杯麵

kfc mx 譚仔呢 m記都可以好健康

當你想食tamjai都要行十分鐘

應該話其實你上面講既任何野都要行

好心就唔好咁懶啦 行兩步都唔行 真係變肥宅

好遠呀呀呀呀呀 重點係我食野慢
上次行左去譚仔 食完已經一個鐘 未計行番去果程 好彩無打卡

食譚仔都一個鐘
點解冇打卡
其實食嘢慢好事嚟 冇咁易肥

因為知自己食唔切 扮漏打卡反正唔check
到底上面位巴打點解話我寸

你串人六個月

講下笑啫 肥宅玩得

好串呀

你又點呀

好惡呀

扮嘢
星期五去探你
到底上面位巴打點解話我寸

你串人六個月

講下笑啫 肥宅玩得

其實唔只六個月

9個?生得

星期六我返呀 有得沖新嘢

想飲蝶豆花
但係我個心係屬於三兄弟走珠少甜

買杯影張相ok但飲落真係冇特別

咁我都係買返三兄弟

選擇正確 新嘢望下就夠 我星期六會留意下有冇人嗌你個杯

如果認到say個hi

我沖茶同收銀都會留意㗎啦 我已經一個月無見過你嗰個嗌法

會唔會得我一個懶到會叫走珠

威脅我

我都唔係話你

咁你繼續威脅啦

咁我威脅你

咁又唔好既

你下次嚟我細聲話畀你知佢返邊間
提底 好無?

好狗呀

又冇其他人知

威脅我

我都唔係話你

咁你繼續威脅啦

咁我威脅你

咁又唔好既

提底 好無?

提底話好呀

好呀咁

Iphone
無自動cut

畀你地睇下 我平時就係要咁碌法

笑左對唔住我會多d留意

Iphone
無自動cut

an機表示同情
返映畀連巴先
今日飲左奶蓋綠茶但俾得勁少奶蓋好唔開心 易家係咪一定要講多奶蓋先會多奶蓋 明明之前唔講都好多

其實係睇人 可能耐咗冇留意或者懶得睇 覺得少可以叫佢加返
佢俾幾多你?

一節手指咁多到 奶蓋份量有規定架?已經沖好左淆底唔敢講

1 --> 1.5
1.5 --> 2

你哋會唔會好好奇然後用量杯量下 同埋啲糖唔使量架咩? 我哋每個星期都會量 睇下部機有冇落啱糖

個個人沖都唔同添

點解會唔同

食珍珠好睇彩數
我覺得歇腳亭啲珍珠係唔錯嘅
同意 見到就唔想買
其實你係咪全部牌子都飲過

你哋講既嘗茶(定賞?)我反而未飲過 唔知邊度有分店
其實清玉都係上次第一次飲

賞 有七間分店 學貢茶起家(貢茶加盟主開)
清玉已經開到四間

Iphone
無自動cut

an機表示同情
返映畀連巴先

我會自動短架bo
大家咁夜都唔訓
廢青表示d readings攤左係到一個鐘 但冇睇過
今日飲左奶蓋綠茶但俾得勁少奶蓋好唔開心 易家係咪一定要講多奶蓋先會多奶蓋 明明之前唔講都好多

其實係睇人 可能耐咗冇留意或者懶得睇 覺得少可以叫佢加返
佢俾幾多你?

一節手指咁多到 奶蓋份量有規定架?已經沖好左淆底唔敢講

有 兩指係標準
得一半
其實沖好咗可以返去倒咁啲茶加 唔係好麻煩

食珍珠好睇彩數
同意 見到就唔想買

清玉已經開到四間

知道左清玉有茉香就會好想買 救命 減肥呀

我都唔係話你

咁你繼續威脅啦

咁我威脅你

咁又唔好既

提底 好無?

提底話好呀

好呀咁

負皮
大家咁夜都唔訓

Reading係用黎墊枱
難得今晚咁多人 仲有好多新巴絲 歡迎
希望大家得閒會再喺度吹下水
希望我11:30堂起到身

食珍珠好睇彩數
同意 見到就唔想買

清玉已經開到四間

其實我覺得茶湯會個珍奶有d似happy lemon
不過佢隻唔知咩翡翠綠幾好飲 好濃茶味
大家咁夜都唔訓

FYP

我會自動短架bo

settings好似有得較 可以試下改
大家咁夜都唔訓

FYP

同志我要做訪問

1 --> 1.5
1.5 --> 2

從來冇呢個念想 番工忙到隻狗咁
我地信哂部果糖機架
唔同人有唔同手法添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞