做咗三年幾貢茶 你問我答[4]

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
頭先買完凍珍珠奶茶
放左入背囊
翻到屋企見到漏出黎
個蓋唔係啤實咩
點解會漏

搭嗲我推呢隻呀 好潤好潤 萬寧莎莎果d都有得買

買過 就係用兩次喺舖唔見
我覺得普通喎 用完好油 油勁耐 其他唔會

如果要香果d大把牌子揀 但係番工隻手真係太乾 買得個香字果d無用 所以覺得要用番潤d既先得

但其他一陣就乾 呢隻勁耐

佢好似有分兩隻 一隻係極潤定唔知咩 你會唔會係買左果個
不過如果你覺得笠我又醒唔起仲有邊隻好

綠色個枝驗到有好多防腐劑對手唔好
我今日買左枝梨牌想比樓主但係又見唔到佢

認真咩多謝你
做乜個個嚟探我都有嘢送覺得溫暖

臨近情人節個個送暖
頭先買完凍珍珠奶茶
放左入背囊
翻到屋企見到漏出黎
個蓋唔係啤實咩
點解會漏

第一眼睇錯珍珠奶茶有好大條魚骨

如果要香果d大把牌子揀 但係番工隻手真係太乾 買得個香字果d無用 所以覺得要用番潤d既先得

好多禮物收

提底送條under比佢

有under收

提摩果條
頭先買完凍珍珠奶茶
放左入背囊
翻到屋企見到漏出黎
個蓋唔係啤實咩
點解會漏

好多禮物收

提底送條under比佢

有under收

提摩果條

交出嚟
頭先買完凍珍珠奶茶
放左入背囊
翻到屋企見到漏出黎
個蓋唔係啤實咩
點解會漏

頭先買完凍珍珠奶茶
放左入背囊
翻到屋企見到漏出黎
個蓋唔係啤實咩
點解會漏

啤唔好有時啤唔好有人懶得再啤 見漏好少就唔會再啤
都有機會係冇留意嘅

好多禮物收

提底送條under比佢

有under收

提摩果條

交出嚟

唔得
頭先買完凍珍珠奶茶
放左入背囊
翻到屋企見到漏出黎
個蓋唔係啤實咩
點解會漏

都有機會係冇留意嘅

宜家成個背囊 要洗

好多禮物收

提底送條under比佢

有under收

提摩果條

交出嚟

唔得

又唔係你個條
放假咩你幾時返工
頭先買完凍珍珠奶茶
放左入背囊
翻到屋企見到漏出黎
個蓋唔係啤實咩
點解會漏

都有機會係冇留意嘅

宜家成個背囊 要洗

我都試過 好在冇漏出嚟 喺晒個袋度
個杯冇爆?

好多禮物收

提底送條under比佢

有under收

提摩果條

交出嚟

唔得

又唔係你個條
放假咩你幾時返工

佢未出比我我都唔知
樓主情人節點過
好似唔見樓主

咁你係咪都係買咗三兄弟

係呀
走珍少甜

如何(啲珠應該係我煲)

我走左珍珠點食到

笑左

sorry囉

咁我下次唔走珍珠

搭嗲我推呢隻呀 好潤好潤 萬寧莎莎果d都有得買

買過 就係用兩次喺舖唔見
我覺得普通喎 用完好油 油勁耐 其他唔會

認真咩多謝你
做乜個個嚟探我都有嘢送覺得溫暖

唉你哩左入廚房想比你都唔得
之前去問佢請唔請 留低資料就冇回音了

好貴 不過個味同貢茶差唔多已經係bonus
如果我係外國應該會野都唔食就係為左買珍奶

紅字同意 不過應該係因為呢間野台灣人開
另外見到有間好似係鬼佬開,平少少 3.59 一杯,但應該無呢間咁好飲
或者過多幾個星期去試下 試完上嚟報告
其實每杯野入面有幾多糖,次次經過淨係聞到糖水味

去第一頁搵返張圖
樓主有貼架

去第一頁搵返張圖
樓主有貼架

多謝幫答
返去lu三四個月冇同呢個同事收夜 都應該係最後一次一齊收夜
12點吹水吹到而家
聽日10點仲要起身添㗎

好多禮物收

提底送條under比佢

有under收

提摩果條

交出嚟

唔得

又唔係你個條
放假咩你幾時返工

佢未出比我我都唔知
樓主情人節點過

原本想返工 但冇更可能坐公園掛 唔想喺屋企但又冇工返
希望你有工開
抹茶點整架
好似唔見樓主

咁你係咪都係買咗三兄弟

係呀
走珍少甜

如何(啲珠應該係我煲)

我走左珍珠點食到

笑左

sorry囉

咁我下次唔走珍珠

咁又唔好 你懶嘛
咁你用粗定幼管
抹茶點整架

仲未瞓
抹茶粉水 糖 完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞