做咗三年幾貢茶 你問我答[4]

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
今日飲左奶蓋綠茶但俾得勁少奶蓋好唔開心 易家係咪一定要講多奶蓋先會多奶蓋 明明之前唔講都好多

其實係睇人 可能耐咗冇留意或者懶得睇 覺得少可以叫佢加返
佢俾幾多你?

你果頭咁多野食唔食係大徙
我根本無得揀 除非來回行10min去另一區

你快餐店都唔食呀
十分鐘啫 你放飯放咁耐 我有時行三個字去食

食m記我寧願食杯麵

kfc mx 譚仔呢 m記都可以好健康

當你想食tamjai都要行十分鐘

應該話其實你上面講既任何野都要行

好心就唔好咁懶啦 行兩步都唔行 真係變肥宅

你快餐店都唔食呀

食m記我寧願食杯麵

係tam's express
歇腳亭有冇啲咩推介好飲 屋企附近得歇腳亭 次次都係飲珍珠奶茶

我屋企附近都係得歇腳亭 不過好少買 淨係買過兩次

我鐘意珍珠奶綠

我發現你去邊間都係飲珍珠 一係奶茶一係奶綠

賣飛佛係珍珠

除咗天仁 邊間嘅珍珠最好食?

茶番都好食不過試過一次太夜去應該放耐左就硬掘掘
其實歇腳亭都唔錯 不過之前唔gur佢成日擺曾志偉個樣出黎影響食慾

威脅我

我都唔係話你

咁你繼續威脅啦

咁我威脅你

咁又唔好既
[/quote]
係咪又一位天仁巴/絲?你好
目前已經五個天仁巴絲報報數先
多謝解答咁多係多幾多%?
其實20ml好少 我哋冇一行糖係少過20[/quote]
Hello 我個間多糖會加多0.5比佢
1 --> 1.5
1.5 --> 2

其實果糖機既數字同份量真係冇人知點解 我都係估計

你快餐店都唔食呀

食m記我寧願食杯麵

好遠呀呀呀呀呀 重點係我食野慢
上次行左去譚仔 食完已經一個鐘 未計行番去果程 好彩無打卡

其實20ml好少 我哋冇一行糖係少過20[/quote]
1 --> 1.5
1.5 --> 2

其實果糖機既數字同份量真係冇人知點解 我都係估計[/quote]
屯門分店都幾多人返工
同埋見佢地成日拎部手機出黎撳

十個人返工但每人得三十幾蚊一個鐘
佢哋唔係好好生意㗎咩 仲有時間玩電話

可能個段時間少客
唔計我都係得2個客

平時好好生意㗎 但係我覺得佢哋沖嘢好似沖得幾好

你又知 ?

舖頭老細同嗰邊有聯絡 同埋之前都好多巴絲經過話嗰邊成日好忙

我淨係成日見個鋪頭啲人多到塞滿成條路
沖得好唔好就唔知啦,但我唔係幾鍾意飲奶蓋有個蓋係到,雖然好似話係方便你就咁飲(九龍灣淘大分店有埋貼紙教你點飲)
但我試過係新某分店飲奶蓋係好似珍奶咁啤左膠,我個人覺得幾好,因為我飲之前想搖下杯奶蓋

係呀有時真係會好忙
其實規矩係要貼貼紙教人點飲 用蓋先方便人用正確嘅方法飲
規矩都係要用蓋 可能嗰間懶得貼貼紙同用蓋
其實如果你想要啤蓋嘅話落單嗰陣可以同佢講埋 佢哋就唔會用蓋
好鍾意飲天仁茗茶個隻鮮奶綠
要熱嘅 勁好飲

多人真係唔好嗌 會想屌死你

出現了到底點解話我寸
到底上面位巴打點解話我寸

你串人六個月

講下笑啫 肥宅玩得

姐唔估了

係肥宅唔估了 其實你哋咁多分店都幾難估嘅

對比起你哋就唔多

唔係囉 你哋港島勁多分店

你串人六個月

講下笑啫 肥宅玩得

好串呀

你串人六個月

講下笑啫 肥宅玩得

好串呀

你又點呀
唔好再quote到咁長啦好嘛

其實會自動剪短 真係冇留意 你用咩電話?去反映下
最多我下次quote cut咁啲

Iphone
無自動cut
拉到2046都未見到個回覆
歇腳亭有冇啲咩推介好飲 屋企附近得歇腳亭 次次都係飲珍珠奶茶

我屋企附近都係得歇腳亭 不過好少買 淨係買過兩次

我鐘意珍珠奶綠

我發現你去邊間都係飲珍珠 一係奶茶一係奶綠

賣飛佛係珍珠

除咗天仁 邊間嘅珍珠最好食?

茶番都好食不過試過一次太夜去應該放耐左就硬掘掘
其實歇腳亭都唔錯 不過之前唔gur佢成日擺曾志偉個樣出黎影響食慾

食珍珠好睇彩數
我覺得歇腳亭啲珍珠係唔錯嘅
同意 見到就唔想買
其實你係咪全部牌子都飲過

威脅我

我都唔係話你

咁你繼續威脅啦

咁我威脅你

咁又唔好既

你下次嚟我細聲話畀你知佢返邊間
提底 好無?

你串人六個月

講下笑啫 肥宅玩得

好串呀

你又點呀

好惡呀

你串人六個月

講下笑啫 肥宅玩得

其實唔只六個月

威脅我

我都唔係話你

咁你繼續威脅啦

咁我威脅你

咁又唔好既

提底 好無?

好狗呀

威脅我

我都唔係話你

咁你繼續威脅啦

咁我威脅你

咁又唔好既

提底 好無?

提底話好呀

其實20ml好少 我哋冇一行糖係少過20

1 --> 1.5
1.5 --> 2

其實果糖機既數字同份量真係冇人知點解 我都係估計

del quote fail
你哋會唔會好好奇然後用量杯量下 同埋啲糖唔使量架咩? 我哋每個星期都會量 睇下部機有冇落啱糖
即係多糖間間嘅標準都唔同?

你快餐店都唔食呀

食m記我寧願食杯麵

好遠呀呀呀呀呀 重點係我食野慢
上次行左去譚仔 食完已經一個鐘 未計行番去果程 好彩無打卡

食譚仔都一個鐘
點解冇打卡
其實食嘢慢好事嚟 冇咁易肥
唔好再quote到咁長啦好嘛

其實會自動剪短 真係冇留意 你用咩電話?去反映下
最多我下次quote cut咁啲

Iphone
無自動cut
拉到2046都未見到個回覆

畀你地睇下 我平時就係要咁碌法

食珍珠好睇彩數
我覺得歇腳亭啲珍珠係唔錯嘅
同意 見到就唔想買
其實你係咪全部牌子都飲過

你哋講既嘗茶(定賞?)我反而未飲過 唔知邊度有分店
其實清玉都係上次第一次飲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞