【PC/XBOX/PS】Division 2 全境封鎖 2 討論區 【9】

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
強制8 fd真係好趕客
勁個啲,疊四層就收得肥仔皮

四王唔一定係火體打法,有一個無情,佢就可以望晒三邊嘅肥仔,其他外圈嘅人就有多啲時間清怪打裝置,睇你識唔識用者
根本弱智, 無matchmaking好難揾齊8個人, 入左隊50人戰隊先得個8-10個人上線, 仲要返工時間未必夾到一齊打, 其實想過個d自然會開咪加自己刷裝, 駛咩整到咁
但我又咁諗,比你 matchmake 到,但個個打法又唔同咪又係滅團
滅團還滅團, 好多人連試都無得試, 最初同我同戰隊個10個人走哂, 如果massive公開有幾多人打RAID既數據, 應該低到嚇死你
打法基本上一樣 未見過打八人唔係揸輕機
頭三個王係要持續 dps,基本上係 tailor made 比 lmg
想問下八人raid出之前開始無玩, 裝508, 而家要玩返有咩要注意同埋刷?
https://www.youtube.com/watch?v=iT98GeghR-s

第4特化PTS應該今晚會開
然後6月尾正式出
第四特化如果唔買pass就要解一連串任務及達到要求,條件可能都幾苛刻 其實都係趕客行為
未必
但係PTS已經出左
有冇巴打打過覺得點
更新左d乜
容許我係度人招人入戰隊

戰隊名: CarryMEubibug

如果你鐘意挽division 入黎就啱
希望搵到班志同道合嘅人
容許我係度人招人入戰隊

戰隊名: CarryMEubibug

如果你鐘意挽division 入黎就啱
希望搵到班志同道合嘅人

可以一齊打raid 打任咩都得
tg:

https://t.me/joinchat/AAAAAFds3YQsUnXZVArA1Q
有冇打四王嘅攻略
首先搵啲唔好蠢撚過隻豬嘅人做隊友
Pc
咁攻略呢
有無人而加打 8人RAID 4王 -3個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞