【PC/XBOX/PS】Division 2 全境封鎖 2 討論區 【9】

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
通常依家有fd玩先玩
出靚裝自己冇用都可以share比個fd
NEGOTIATORS DILEMMA(五件及六件套效果為爆破專家特化專用)
二件套:+10,000擊殺後回復裝甲 +10,000 Armor On Kill
三件套:+30.0%生命值 +30.0% Health
四件套:+30.0%爆炸抗性 +30% Explosive Resistance

火體玩家表示二件/三件玩得過,其餘不了
其實加左78%菁傷,用埋精神錯亂再無人能阻力量...挑戰打怪都係R痕咁... 推高d傷,又更新d怪既甲咁
玩輕機啦
我想整套預備轉397,
口應該要用毒蠍。
今集其實算係咁,
啲人死龜爛龜都仲有機會打到,
上集啲散彈佬衝埋來打得慢就係咁先
有時間咪玩下囉
唔好咁上心
反正都差唔多更新
你每秒傷害打幾多?(具名,打身)
前日打完街場盆地英雄,啲人好正常喎
生存專家呢套直頭垃圾黎
爆炸專家都可以諗下
不過爆破專家都係有伏
BLOWBACK
Launch a grenade at the target that depleted your armor, can occur once every 3 seconds

比個鐵鎚佬打到爆甲得返一滴血
佢係咪自動射個炸彈出黎玩自殺?
自殺流
好似係追蹤型
好似啲AI打出黎個隻咁
係就正啦
仲未出現一關 有上集falcon/淨空咁難既關
自損100傷敵20
著得呢套裝就求神拜佛唔好有怪走埋黎
唔係就自爆一齊死
淨係整個近戰劈你一刀都死
咩槍呀 輕機一排幾件喎
15.6k輕機, 精神錯亂, 打紅怪2萬6,有名黃怪4萬幾
Mk16 16.6k樂天派, RPK74 15.6k 精神錯亂,打一般好爽,打挑戰黃怪就一排就唔得,唔知係咪0%增加爆擊率,爆傷就32%,爆頭81%... 突傷21%,所有武傷加成2%
我錯亂27k m60, 加埋爆破30k傷
天賦防爆一次
咁高...
咁有齊12個面具, 但得7條key可以點解決??
要睇你想玩有爆率定無爆率喎
你想玩精神錯亂m60,
有爆率最簡單就背心天賦出犀牛,其他重擊/是但,
屬性最少7體(將來可能要9體), 其他火

無爆率就377(遲下可能397),
天賦必備犀牛,補償,困境,其他重擊/是但,
我鳩砌得2火,就咁打靶紅/紫4萬一槍

但唔知係我唔識睇定點,我發覺無論係靶場/白區,
我發動左困境但武器白值都唔見有加,
數據版面淨係得精神錯亂果25%武器加成
又要試下裝先...又有撚排執
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞